crnamrlja 22 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, gume koje mi trebaju imaju sledece dimenzije 110/80 18 150/70 17 Kako sam nov u moto prici, i sigurno necu u toku sledecih godinu dana iskoristiti ni blizu 100% mogucnosti motora, kapiram da nije previse bitno koju marku guma cu uzeti. Da ne duzim, zvao sam uvoznike Bridgestone-a, Michelin-a, Metzeler-a, Dunlop-a, Pirelli-a i Avon-a i niko nema da mi ponudi obe gume, a neki nemaju ni prednju ni zadnju...pored tih velikih kuca zvao sam i nekoliko manjih trgovaca, uzalud... Sta predlazete, osim cekanja proleca posto ne mogu da cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti uzmem preko dal te interesuje nove ili polovne gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan kontaktirao sam gordana, cisto da se zna saveti i dalje dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Imao TDM-a 1997-o presao sa njim 20.000+ km. 1. Bridgestone bt020 ili bt021 2. Michelin pilot-road 3. Metzeler Z6 Koju god da odaberes neces pogresiti. Rang lista je moj licni dozivljaj i sve 3 sam probao. Jos jedna napomena samo originalne dimenzije. probao sam sire a nize ali nikakav dobitak nisam osetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucivo i samo nove gume ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci ali nisam se jasno izrazio, ne pada mi na pamet da uzimam polovne gume problem je sto u Srbiji niko nema par, ni Bridgestone, ni Michelin, ni Metzeler... a ja u svojoj tvrdoj glavi zacrtao da ih imam pre NG.... prednja je ta koja komplikuje zivot pa ce izgleda biti dovlacenje iz USA ili zapadne Evrope... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci ali nisam se jasno izrazio, ne pada mi na pamet da uzimam polovne gume problem je sto u Srbiji niko nema par, ni Bridgestone, ni Michelin, ni Metzeler... a ja u svojoj tvrdoj glavi zacrtao da ih imam pre NG.... prednja je ta koja komplikuje zivot pa ce izgleda biti dovlacenje iz USA ili zapadne Evrope... 0641117173 probaj ovde. Znam da je letos imao Michelin program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 20, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove sezone uzeo Metzelera za mog TDMa i mogu ti reci da drze ko lepak. Bile su oko 22o eura u Linzu mada cijene jako variraju... Ovo sto ti je Ernesto rekao za dimenziju je OK jer na mom motrou je zadnja bila sira(mislim 160). Covjek od koga sam uzeo motor je rekao da je sira nego standardna i da se brzo trosi po sredisnjem dijelu. Stvarno je guma imala plato po sredini a sa strana bila kao nova. On mi je predlozio da stavim orginalnu dimenziju kada budem mjenjao sto sam i ucinio. Na polovne i ne pomisljaj. Kod nas imaju nove gume koje su stare oko 5,6 godina i kostaju 20 , 30 eura ali su tvrde ko kamen. Sa strane ti pise sedmica i godina prizvodnje tako da ne uzimas starije od 2 godine. Mozda ti je najbolja varijanta Gordan ili neko ko se razumije u motore i gume pa da ti pomogne pri odabiru. Dobre gume nisu jeftine ali su one najbitnija stvar na motoru. Ja sam za auto trazio gume 205,55 16ice i jedna guma ovde Michelinka ili Bidgestonka kosta oko 310 maraka. Pao sa u nesvet kad sam cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 20, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan kako bilo, uzeo sam zadnju kod radulovica BT021 a sad jurim od preko da mi donesu prednju, po svaku cenu pre NG ... da cekam neodredjeno vreme nisam u stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da castim svoju TDM -ku novim potkovicama.. Sta mislite o Dunlop StreetSmart,nasao sam ih za nekih 23 000 dun. Napisite neka svoja iskustva i posavetujte. Hvala vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si našao te gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze Nasao mi ih prijatelj negde pa se pitam vredi li da se pazari to. Jesi ih vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa još uvek ih vozim, imam ih na motoru ... Doduše ulaze u treću (i verovatno poslednju) sezonu. Po meni je vrlo korektna guma i nemam ništa protiv da ih stavim i na narednoj zameni. Ja inače od oko 7000 godišnje najmanje polovinu kilometraže pređem po gradu, vozim prilično oprezno i odista nisam imao problem čak ni po vlažnom kolovozu a ni po horizontalnoj signalizaciji (odvratno masna bela farba). A čini mi se da je i cena vrlo prihvatljiva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru,da si ziv i zdrav. Mislim da cu ih pazariti.Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...