angelussrb 0 Napisano Mart 23, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se predstavim... Zovem se Nenad, i iz Beograda sam, tačnije iz Padinske skele. Radim kao obezbeđenje i čuvam kineze Takođe tezgarim kao mađioničar. Trenutno još nisam postao bajker, ali sam to u duši i srazmerno mojim finansijskim mogućnostima ( koje su jadne, kao i kod većine ), ako da Bog u neko dogledno vreme, nadam se da ću nekako uspeti i da se motorizujem, pošto mi je to san. Eto od mene toliko za sada, pa ako nekog još nešto interesuje, neka slobodno pita. Inače, drago mi je da sam postao član ovog foruma, i da će mo se za početak ovde lepo družiti. Veliki pozz od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Mart 23, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao na forum,jes bolje se sreli na putu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...