Jump to content

Moto Zajednica

hilandar

Recommended Posts

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Kad planiras turu i jel ides sam ili neka grupa, isto sam zainteresovan. Za posetu je potrebna najava faksom neki mesec ranije Igumanu manastira- da pomenem mozda vec znas, za smestaj motora nemam info, pratim...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ○○○○○○○○○○, 213 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 Ф

procitaj putopise, ovde na BJB, onih koji su vec isli ima o tome,

inace ako ne ides u najvecoj sezoni u Jerisosu ces se lako dogovoriti da se motor parkira i sacuva u ogradjenom dvoristu,

takodje u to doba ima nashi ljudi, vernika koji dobrovoljnim radom pomazu na renoviranju crkvenih objekata i kuca u kojima i zive, kod njih sigurno mozes da ostavis i vise nego motor, a Jerisos je selo pa...

• дипл.инж.саобраћаја, 157 postova
  • Motocikl: R 1150 GS

ja sam bio prosle godine od 5 juna, U Uranopolisu imas jako puno mesta, nema guzve, na licu mesta se dogovoris oko smestaja, cuvanja stvari dok ste u Hilandaru i oko parkiranja i zbrinjavanja motocikala. tek pocinje sezona pa su jako ljubazni, jefini i u fazonu "moze sve", tako da oko toga ne treba da brines. ako ti nesto zatreba od informacija, tu sam.

Ziveli,

Slavisa

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Imas cuvani parking preko puta kancelarije u kojoj ces izvaditi "Pasos" (dozvolu) za posetu Svetoj Gori tako da mozes da ostavis motor - cena je oko 4 evra za dva dana (ako se dobro secam).............

Kacigu sam ostavio cuvaru parkinga, a pored parkinga je i stanica policije, znaci sigurica.......

Ciao.............

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Sve zavisi gde si se smestio u Jerisosu ili Uranopolisu. Mi smo ostavili motore ispred hotela u Jerisosu i niko ih nije dirao, doduse bila je to 2003 godina.

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Brate,nas 13,Boze zdravlje,iz Nisa krecemo 20.juna za Jerisos jer smo 21.na Hilandaru.Nasli smo smestaj u Jerisosu,tamo cemo i da ostavimo motore.U svakom slucaju,placeni parking u Uranopolisu je siguran,mnogi su tamo ostavljali motore i kola,uvek bez problema.Srecno!!!

• BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Екипа МСЦ се вратила у недељу са похода Хиландару,спавали у Уранополису и оставили моторе на паркингу на ком је и Мароканац оставио свој,цена је око 4 Е а ствари су нам биле код човека где смо преспавали.Смештај за нас 11 био 100Е дан

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja