Kiro 153 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Suomy Defender, trokompozitna školjka, jako udobna unutrašnjost, 2 otvora za ventilaciju, spojler na zadnjoj strani za bolju aerodinamiku. Vizir je antifog i antiscratch, ima breath guard, kopčanje je D-ring. Nova kaciga, nije nošena uopšte. XL veličina. 110 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Za koji obim glave je kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan 61-62. Al to je malo nezahvalna mera, iz Beograda si, ako te zanima lako ćemo da organizujemo probu. Ja Shoei i X-Lite nosim M (57-58) a Arai i Suomy L (59-60) i to jedva stavim. Obim je samo jedan od parametara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Extra cena... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Extra kaciga za te pare s obzirom da je nova, samo sto je za malo glavatije xD 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, pošto sam pogubio kontakt svih koji su pitali: dvojica momaka koji su je prvi "zapljunuli" su dolažili da probaju ali jednom velika a drugom mala, tako da je opet aktuelna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem da Sam video kacgu I da je odlicna, pogotvo za te pare. Da nisam ovako glavat kupio bi je sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP od mene!!! POZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ProdaNo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...