Lule Bumbar 9 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze hteo bih da zamenim rep kod srada jer mi je ovaj standardni izgleda mnogo debelo i ruzno ( ipak ukusi su razliciti) ,posto srad je dosta veliki sam po sebi rep od nekog k 6, k7 itd ..modela je mnogo tanji pa ne bih se uklopio u njega ili se mozda varam uglavnom ja bih da stavim rep od k4 pa me zanim ko sa time radi i koliko takva exurzija mogla da me izadje da spremim pare ili da odustanem od cele ove price i da ga prodam u fabrickom stanju ili jednostavno da ostane kod mene najvise jednu sezonu ( Suzki srad sam dobio u zameni posto je bio mladji od predhodnog mojeg motora koji sam dao uz neku simbolicnu doplatu inace za kes ne bih uzeo srada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan srad je najlepsi sa svojim repom inace ta fiskultura koju planiras bi te kostala oko tri stotine dukata da bude ljudski odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan srad je najlepsi sa svojim repom inace ta fiskultura koju planiras bi te kostala oko tri stotine dukata da bude ljudski odradjeno kad bih samo imao rep kao sto ima k1 ili k2 ne bih nista zamerio ali ovako ....slikano je pored rsv1000 i aprilija naspram srada bar lici na motor odpozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a nasao i ti da poredis srad sa italijanskim dizajnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan a nasao i ti da poredis srad sa italijanskim dizajnom iskreno nisam ljubitelj italijanskih motora ali eto neki primer sam dao ps. mislim da je srad bolja masina od rsv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 16, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da se razumemo ja nisam ljubitelj italijana ali da umeju da naprave lep bajk , umeju. E da li je srad bolja masina je vec pitanje, ja mrzim V agregat ali pokazao se i dokazao da ko ume da ga vozi ume da bude opasno oruzije. Dok srad moze bog otac da ga vozi pogotovo onaj od 600 je kilav te kilav, ali da je izdrzljiva mrcina to jeste svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Mart 16, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan www.var-plast.rs zovi čoveka nek ti da okvirnu cenu. Uzmi onu trkačku varijantu, prazan rep samo kao poklopac. Ima da bude kao da se voziš na dasci ali će da izgleda "lepo", isto kao što ribice nose štikle . To bi trebao da ti izlije za nekih 100 evra maksimum, ako je više ja tu ništa ne bih dirao. Treba još da odradiš neko sedište tipa "Caffe Racer" a svetlosna signalizacija isto može da te izađe i preko 50 evra, najbolje je uzeti "tail tidy" koji ima LED stop i migavce integrisane u nosač. http://www.var-plast.rs/galerije/izrada_1/content/izrada_oklopa_honda_cbr1000r2009_0003_large.html (ovo je rep od Honde ali verujem da isto tako može da napravi i rep od K4 a zamisli rep od Honde na SRADU ) Druga varijanta je moto otpad, pretraži berzu imaš ja mislim u Subotici jedan gde sam video da drže sve plastike i sedišta pa i signalizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.var-plast.rs zovi čoveka nek ti da okvirnu cenu. Uzmi onu trkačku varijantu, prazan rep samo kao poklopac. Ima da bude kao da se voziš na dasci ali će da izgleda "lepo", isto kao što ribice nose štikle . To bi trebao da ti izlije za nekih 100 evra maksimum, ako je više ja tu ništa ne bih dirao. Treba još da odradiš neko sedište tipa "Caffe Racer" a svetlosna signalizacija isto može da te izađe i preko 50 evra, najbolje je uzeti "tail tidy" koji ima LED stop i migavce integrisane u nosač. http://www.var-plast...0003_large.html (ovo je rep od Honde ali verujem da isto tako može da napravi i rep od K4 a zamisli rep od Honde na SRADU ) Druga varijanta je moto otpad, pretraži berzu imaš ja mislim u Subotici jedan gde sam video da drže sve plastike i sedišta pa i signalizaciju. hvala za info... ipak meni treba i za suvozaca sediste videcu ako naletim jedino na ceo rep da se ne cimam plastike kupim a sediste necu naci za taj model ...imam vremena ako nista drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan zašto mora biti rep od k1 ili tamo neki.možeš staviti bilo kojog motora i uklopiti sedište za suvozača. ja imam na sradu rep od k2 trkački jednosed i na španerima i podlozi od bočnih torbi urađeno sedište za suvozačicu. i kad nju nevozim a to je retko motor puno lepše izgleda.pogledaj slike prerada i videćeš malo skaja i alu cevi i lepotu možda i bolju od tamo nekog k4 ili šta već. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...