dario_klek 3 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin,Klek Motocikl: Aprilia RS 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, Ja sam dario iz okoline Zrenjanina to jest iz Kleka. Vozim apriliu RS 50 (2003) Imam sedamnaest godina i aprilia je moj prvi motor. Kod mene je od moje cetrnaeste godine. Vec duze vreme pratim ovaj forum,svideo mi se. Ali nisam razmisljao o tome da se pridruzim. Sve dok aprilia nije pocela da mi pravi problem. Odmah da kazem da sam mlad i neiskusan. Nadam se da cete mi izaci u susret i odgovoriti na neka pitanja.Hvala unapred. Pozdrav. Evo odmah jedna slika moje mezimice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Cao , i dobro nam ti dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...