vladacbrpc25 162 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko mozda po kom principu postupa osiguravajuca kuca kada procenjuje totalnu stetu motora da li je to zvanicni AMS katalog ili se uzima u obzir neka trzisna vrednost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali mislim da ide po AMSS katalogu i naravno gledaju da uzmu najnizu mogucu vrednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali mislim da ide po AMSS katalogu i naravno gledaju da uzmu najnizu mogucu vrednost. ne mogu da verujem da je kod nas po katalogu npr. za motore od 500 do 750 ccm ne bitno koje je godiste motor raspon vrednosti u katalogu od 30 hiljada do 180 hiljada dinara,pa gde je tu realnost?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde si gledao ali nisi dobro video http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=100〈=sr Tu mozes okvirno da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde si gledao ali nisi dobro video http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=100〈=sr Tu mozes okvirno da vidis aha ok tu sam i gledao nego sam lose datum upisao bio sad mi je jasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја не могу никако да упишем датум овде?! Не отвара ми се календар уопште. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 13, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko mozda po kom principu postupa osiguravajuca kuca kada procenjuje totalnu stetu motora da li je to zvanicni AMS katalog ili se uzima u obzir neka trzisna vrednost? Obračunava se tržišna vrednost motora tj procenitelj pretraži oglase pa nadje najjeftiniji model tvog motora pa odbije nekih 10% od te cene na odstupanje cene i starost vozila. kad sve to izračuna onda odbije ono što je ostalo od motora i tako dobije cifru za isplatu štete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Mart 13, 2013 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko mozda po kom principu postupa osiguravajuca kuca kada procenjuje totalnu stetu motora da li je to zvanicni AMS katalog ili se uzima u obzir neka trzisna vrednost? Obračunava se tržišna vrednost motora tj procenitelj pretraži oglase pa nadje najjeftiniji model tvog motora pa odbije nekih 10% od te cene na odstupanje cene i starost vozila. kad sve to izračuna onda odbije ono što je ostalo od motora i tako dobije cifru za isplatu štete Baš tako,ja sam za VFR 92 dobio 1000e za totalku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi crni oglasi, sta pricate Mozda su vas tako odradili ali mora po katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 13, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego sam ja tako naplatila totalnu štetu za bandita! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi crni oglasi, sta pricate Mozda su vas tako odradili ali mora po katalogu. u ovakvm slucaju izgleda da je bolje po oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego sam ja tako naplatila totalnu štetu za bandita! ruzo daj i ti neku informaciju kad je to bilo koje je godiste motor i koliko je bila totalna koliko su je procenili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 13, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo aprila 2011 godine. Cena bandita u oglasima je bila od 1400-1600e model suzuki bandit 400 93 god... ja sam izvukla 1000e u totalnoj šteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo aprila 2011 godine. Cena bandita u oglasima je bila od 1400-1600e model suzuki bandit 400 93 god... ja sam izvukla 1000e u totalnoj šteti. hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan vrh meni su upravo juce procenili totalku na 58000 rsd tuga cbr 600 f2 91 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 21, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li im se samo nasmejao i tražio duplo više minimum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li im se samo nasmejao i tražio duplo više minimum? jesam ali videcemo sta ce od svega toga biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Mart 21, 2013 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li im se samo nasmejao i tražio duplo više minimum? jesam ali videcemo sta ce od svega toga biti Obavezno traži preti im advokatom...tužbom...Elem koja je osiguravajuća kuća u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li im se samo nasmejao i tražio duplo više minimum? jesam ali videcemo sta ce od svega toga biti Obavezno traži preti im advokatom...tužbom...Elem koja je osiguravajuća kuća u pitanju? delta generali je u pitanju,ma prilozio sam zalbu sa originalnim predracunom iz honde po kome su delovi i rad 185000 rsd za delove koji su oni po zapisniku naveli da se menjaju,pa sam im naveo da je motor u hondi da ga ne mogu podici dok se ne plati,naravno pretio tuzbom i svim i svacim pa cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...