Jump to content

Moto Zajednica

Planiram odmor:)

Recommended Posts

• U prolazu, 66 postova

Pozdrav svima,

polako ali sigurno planiram odmor motorom naravno,otprilike kraj maja pocetak juna,posto bi ovo bio prvi put da idem na ovako duze putovanje molio bih vas da napisete svoje savete,kritike itd..

Ovako sam ja to zamislio

polazak iz:

Bg-Visegrad-Sarajevo(spavanje) oko 380km

Mostar-Neum-Budva(spavanje) oko 380km

Budva-Zabljak-Divcibare(spavanje) oko 470km

Divcibare-Bg oko 120km

E sad pitanje za iskusnije,da li je moguce ovim tempom s tim sto bi u Budvi mogao da prespavam i dve noci,i najvise me brine deonica Bu-Zabljak-Divcibari nekako mi izgleda puno km.da li prespavati na Zabljaku?

Svi predlozi dobro dosli,sto se tice i trase i sta treba usput videti itd...

Hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1944 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Ja da sam na tvom mestu bih prespavao 2 noci u Sarajevu. Taj grad me ocarao kad sam bio pre 2 godine (isto motorom :) ) Tamo obavezno poseti Ilidzu i vrelo Bosne. Ako nisi nikad bio tamo onda imas svasta da vidis zanimljivo u tom gradu. Hrana jaoooo majko moja da zivim tamo imao bih 200 kila.

Nego cini mi se da ti nista neces da vidis posto ces samo da vozis. I drvengrad ti je usput prvog dana ako nisi bio.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600 2007

Plan puta ti je jako interesantan! Molim te da nakon "putasestvija" ostavis ovde malo vise detalja o tome, gde si spavao (po kojim hotelima), sta si sve zanimljivo video, na sta treba obratiti paznju. Razmisljam se da idem i ja ovom trasom, tako da ce meni, a verujem i ostalima dobro doci malo informacija. Veliki pozdrav.

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Da sam na tvom mestu planirao bi 1 ceo dan da provedem u Zabljaku, a zasto, reci ce ti se samo kad stignes tamo.

Prelepa priroda, preko 15 jezera, vidikovaca, Djurdjevica Tara most....

Ja sam isao malo drugacijom rutom do CG, preko Bosne, Zvornik, Vlasenica, Pale, Foca, kanjon Tare, preko Durmitora, Zabljak,Niksic, Slansko jezero, Perast.

Nisam planirao da spavam na Durmitoru, ali nisam odoleo da ceo dan setam po takvoj prirodi.

Sarajevo sam tada preskocio jer sam bio par puta pa mi nije bilo zanimljivo. Kad bi morao da biram, pre bi posetio Zabljak i okolinu nego Sarajevo.

I da u povratku svrati do Drvengrada, to ti je pored puta.

• U prolazu, 66 postova

Na ostrog idem pocetkom maja, u drvengrad planiram da svratim samo na kafu posto sam bio vise puta, u medju vremenu sam odlucio da prespavam ma zabljaku,tako da cu imati vise vremena za obilazak posto sam do sada samo bio u prolazu na putu ka moru. Naravno da ce biti putopisa i slika. Hvala na savetima i predlozima...

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: BMW r1250gsa

Pozdrav svima,

polako ali sigurno planiram odmor motorom naravno,otprilike kraj maja pocetak juna,posto bi ovo bio prvi put da idem na ovako duze putovanje molio bih vas da napisete svoje savete,kritike itd..

Ovako sam ja to zamislio

polazak iz:

Bg-Visegrad-Sarajevo(spavanje) oko 380km

Mostar-Neum-Budva(spavanje) oko 380km

Budva-Zabljak-Divcibare(spavanje) oko 470km

Divcibare-Bg oko 120km

E sad pitanje za iskusnije,da li je moguce ovim tempom s tim sto bi u Budvi mogao da prespavam i dve noci,i najvise me brine deonica Bu-Zabljak-Divcibari nekako mi izgleda puno km.da li prespavati na Zabljaku?

Svi predlozi dobro dosli,sto se tice i trase i sta treba usput videti itd...

Hvala unapred

Pozdrav Žile (ili Ivane)

Odradio sam svaku od ovih detinacija koje si napisao više puta... Nemaj brige za bilo koju od njih jer bez ikakvog forsiranja možeš da pre mraka da stigneš... Mnogo ti je dobra tura i ima dosta najboljih srpskih a boga mi i crnogorskih delova puta....

Moj predlog ti je da razmisliš o Umagu 9-12 maj... jeste malo dalje od tvoje konačne destinacije ali ne da vredi nego vredi... odlazak 2 dana do umaga kroz vijugavu bosnu i hercegovinu (biraš rutu)... u Umagu je jako dobar i fensi smeštaj za male pare... sve te info možeš da nadješ ovde na forumu.... Ako šta treba javi....

pozzz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja