Brax 0 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Husqvarna sm 125 s Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem svecicu NGK BR9EG...Za husqvarnu sm 125 s 2008 god...Nema gde nisam trazio i nikako ne mogu da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zvao moto land? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/SKUTERI/SVEAe-ICE/SVEAe-ICE/SveAe-ica-DENSO-W27ESR-V-NGK-BR9EG-/prod_14771.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brax 0 Napisano Mart 11, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Husqvarna sm 125 s Prijavi odgovor kao problematičan Zvao i moto-land i MASS compani ma sve sam zvao...Zvao sam moto-bike sa ovog link koji si mi poslao rekli su da imaju zamenu za tu svecicu samo sto nije NGK nego neka japanska...Ako ne nadjem NGK uzecu tu...Hvala Ruske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da stavis br9eix, to ti je iridijumska.. Ona ti je preporucena kataloski za tvoj motor, za slucaj da nema br9eg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Gevaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 11, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavi br9es to s je oznaka za bakarnu elektrodu a g za niklovanu,mislim da neces imati nikakvih problema,ja sam na kolima i na motoru menjo svecice od raznih materijala i nikad nisam osetio nikakvu razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brax 0 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Husqvarna sm 125 s Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/SKUTERI/SVEAe-ICE/SVEAe-ICE/SveAe-ica-DENSO-W27ESR-V-NGK-BR9EG-/prod_14771.html Kupio sam ove 2 pa nadam se da su dobre... Hvala vam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike...prod_14771.html Kupio sam ove 2 pa nadam se da su dobre... Hvala vam... Nema na cemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...