Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki RG 125 Problem kvacila

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Radi se o suzukiju rg 125,1996 god .Ovako motor dok je ladan ubacim ga u brzinu i naglo pustim kvacilo on polako krece,nema da cimne nego krece kao kad polako pustam kvacilo... u voznji na 4-5 hiljada obrtaja dam pun gas obrtaljka udje u crve a motor ide isto kao kad bi stiso kvacilo i dao mu pun gas... lanac i lancanike sam stavio nove posto sam mislio da su lancanici pojedeni al i dalje proklizava... :( :( :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 483 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Prvo da te pozdravim, pa da pomognem ako se moze. Ne znam jel to pocelo odjednom, ili postepeno?! Sa zamenom ulja neces dobiti mnogo, ali znaci naravno. pogledaj sajlu kvacila da nije napeta, slobodan hod na pedali mora biti bar 3 mm. Ako je to O.K. ides dalje, probaj u laganijoj voznji da nekoliko puta naglo pustis kvacilo za slucaj da je nesto zalepilo u toku zime. Ako nema promene rasturas lamelu, pogledas da se nije odlepila neka feroda, ako je sve u redu promeni redosled feroda moze pomoci za vreme i naravno spremaj lovu za nove. Pozdrav

• U prolazu, 6 postova

to je pocelo postepeno.. sajla kvacil je malo labava kad je pusteno kvacilo, u voznji sam probao da pustam naglo kvacilo, al djaba ne pomaze. moracu da rasturim lamene pa da vidim sta je :( pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja