meinaa1 0 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Nenad iz Leskovca, vozim Gileru Runner SP50 '98 je godiste, potrosnja 3l(normalna voznja), 3.5l(samo pun gas), u mom vlasnistvu je oko 3-4 god, presao preko 40000km(nznm tacno, jer je sajla otkazala pre jedno godinu dana ), kvalitetna masina, ja sam njime presao oko 15000-17000km, za 3-4 sezone, odusevljen sam njime, prezadovoljan, motor bi svakome preporucio, ko to uzme, nema sanse da se razocara Vozio sam pre njega Tomos APN 4 i takodje mogu da kazem da me odusevio, jer ova dva motora me nikad na putu nisu ostavila, sto je najbitnije, ne kvare se uopste, ako se odrzavaju kako treba, a i potrosnja mala, tako da, sve preporuke Vozio sam i Puch Pony Express, to mi je inace motor na kom sam se ucio da vozim, potrosnja-upaljac, pregreva na svakom 10-om kilometru xD RuNNeR^ APN 4 Sliku Pony-ja nemam, tako da, to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe zemljace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...