KANJO 109 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i sam naslov kaze, na prodaju je moj ljubimac Honda NTV 650 Revere. Motor je `91 godiste i registrovan je do 24.06.2013. Od opreme ima tri kofera, xenon, i vizir koji se ne vidi na slikama, a klometraza je 34.000km. Posedujem kompletnu dokumentaciju od trenutka uvoza pa do danas. Inace, je redovno servisiran i odrzavan, i sem sminke i rada na estetici ne treba nista da se radi. Motor se prodaje zato sto sam kupio veci i na zalost je visak u garazi, tako da zamena nije u igri. Za sve ostale informacije stojim na raspolaganju, a najbolje posle 17h. CENA: 1600e Telefon: 062/277-697 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem ovu Hondu , vozili smo se zajedno Milos i ja , ide kao vetar a trosi 3,8l / 100 km . Verujem da se tesko odvaja od nje . Znam da je razlog ljubav prema Gizziju. Ko bude kupio ovu Hondu napravice gomilu kilometara sa osmehom na licu uz redovno menjanje ulja i filtera . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam koju sveziju fotografiju...Nisam napomenuo ali su i gume nove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7172 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredna sprava. Srećna prodaja. Koji je Guzzi u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug. U pitanju je Norge 1200 iz 2006. Nekada V35 a sada nesto malo vece 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug. U pitanju je Norge 1200 iz 2006. Nekada V35 a sada nesto malo vece Apetiti rastu , mi sazrevamo , stizu novi motori i sve tako redom DOLAZI PROLECEEEEEE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, cena 1500e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...