Jump to content

Moto Zajednica

Ducati kaisevi bregaste

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Prodajem ducatijeve kaiseve bregaste, meni ne odgovaraju, novi su i pasu na748, 916, 996, a ono glavno je da su motori proizvedeni pre 2001. (razlika je u obliku zuba, pa zato meni ne odgovara) Cena za par 90e. 064 1286 963

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Svaki vlasnik Dcatija  sa foruma zna ili ce nauciti na tezi nacin da je na pomenutim modelima obavvezna zamena kaisa svake dve godine ili pre ako predje 16000km. Ako je pproblem cena ok. neka bude 110e kao u Ducatiju. Kaisevi su isti neka onda i cena bude, ako im je ovako sumnjivo. Ko dodje motorom nudim besplatnu montazu, ako sam skine oklope. :staa2:  

• Drug član, 1694 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

Svaki vlasnik Dcatija sa foruma zna ili ce nauciti na tezi nacin da je na pomenutim modelima obavvezna zamena kaisa svake dve godine ili pre ako predje 16000km. Ako je pproblem cena ok. neka bude 110e kao u Ducatiju. Kaisevi su isti neka onda i cena bude, ako im je ovako sumnjivo. Ko dodje motorom nudim besplatnu montazu, ako sam skine oklope. :staa2:

more jeftin ovaj dukac za održavanje......ja bi več odavno bankrotirao....ali zato ima dušu.....

Ducati stvarno nije skuplji za odrzavamke od drugih motora. ali je bitno da odrzavanje bude redovno zato sto su delovi za eventualne opravke skupi. (kvarovi nastaju iskljucivo zbog neredovnog ili nestrucnog odrzavanja, a kvalitet delova, kao i cena odrzavanja je u klasi drugih moturcikala)). Ja sam od onih koji je to odavno naucio na onaj tezi nacin, tj. kvarove. <_<

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja