miskomi 178 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da bi malo ispravio ledja,napravio sam distancere kormana na mom fazeru.Jos je ostalo da se prolepsa vreme pa da isprobam i u praksi kako sve ovo cuci... ...ovako je pocelo... a kad dodje lepo vreme : brrmmm,brmmmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kod mene u Beču već tri dana sneg a jutros kiša, ali tebe to ne bi trebalo da spreči da postaviš i neku sličicu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kod mene u Beču već tri dana sneg a jutros kiša, ali tebe to ne bi trebalo da spreči da postaviš i neku sličicu? Ali kako su u jednom filmu rekli : "Ladno, al' standard!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam ko koga ovde j,,,, sa ovim MB i qrac - palac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Februar 24, 2013 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dural? Odlično i malo neobično rešenje, bravo Miško. Ovako lepo izgleda jedino još da vidimo kakvi su utisci sa vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 24, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako su se vremena iskomplikovala . Nekad je bilo dovoljno nabaviti viši korman, a sad distanceri . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Februar 24, 2013 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lale, priznaćeš da je lakše odvrnuti i zavrnuti 4 šrafa nego skidati obe ručice, prekidače, retrovizore... Uostalom, bitno je da radi pos'o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 24, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih vx 800,i bio mi nizak.Stavio sam slican distancer,podigao volan za 5cm,i sad mi je mnogo prijatnije.Jedino mi se malo sajla napregla...Ma bice ti mnogo lakse i udobnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si to uradio, ostaje samo da eloksiras u sivu da ne oksidira vremenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Februar 24, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da je ovaj sistem "malo" komplikovan za realizaciju? I ja tražim način da podignem upravljač na svom TA za nekoliko santimetara, međutim planiram da to nekako uradim na neki "prostij" način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 24, 2013 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dobro i snažno-jako. Bravo! Pogledah ponovo slike. Pomerio si governalu na gorre i unazad malo. To će ti dati sasvim drugi položaj u vožnji. Jedva čekam utiske. Promenio Februar 24, 2013 član Sr3ck0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao da promenim nosace,imam podesive za moj motor ali nisu samo onda sajle napete vec i creva za kocnice i kvacilo,pa proveri kad pomeras rucice da se i creva ne naprezu!Kad sam video koliko ima prepravki,odustao sam(mrzelo me da se bakcem )Ovo sto si uradio izgleda odlicno,mozes da menjas nagib,samo eloksiraj kao sto ti je predlozio Viperalfa i bice vecne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...