Cope 215 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam mali video sa parastosa Andreju, da se setimo i da se ne zaboravi... Slava mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cope, hvala ti puno na ovome Druze, pocivaj nam u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj, pocivaj u miru i VECNA TI SLAVA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan VECAN POMEN ANREJU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan POCIVAJ U MIRU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Andrej, pocivaj u miru! A tebi Cope velika hvala za ovaj snimak, ljudina si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Decembar 11, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto se nisam ranije registrovao na forum, i upoznao Andreja makar preko tastature a velika cast bi bila upoznati takvog coveka licno... vidi se da je bio ljudina. Neka pociva u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam mali video sa parastosa Andreju, da se setimo i da se ne zaboravi... Slava mu... E stvarno ti hvala. Znaci mi, pogotovo sto sam tako daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Decembar 21, 2007 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Andrej druze zauvek ces ostati u nasim srcima..ne boj se! "It's kinda hard with you not around Know you in heaven smilin down Watchin us while we pray for you Every day we pray for you Til the day we meet again In my heart is where I'll keep you friend Memories give me the strength I need to proceed Strength I need to believe............" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Velika je greska to sto zbog nekih manijaka stradaju neduzni ljudi!Nisam te upoznao,ali...,pocivaj u miru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam ovaj klip........znaci strasno......pocivaj u miru brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Mart 9, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sada video klip ... Cope svaka chast za ovo ... Andrej neka ti je vecna slava !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...