nensy 1263 Napisano Jun 21, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno! Sent from my Televizor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 019 0 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da idem na misiju ove godine po prvi put.. Sve mi je nepoznato, a i ne mogu da se raspitam malo bolje jer ne znam kako. Krecem iz Negotina i ne znam da li moram da idem za Beograd ili mogu da se prikljucim u Batocini, Kragujevcu itd.. I koja je procedura kad bih se prikljucio? Sacekam kolonu, ubacim se medju masu i to je to? I vidim da spominju neku prijavu pa bih zamolio nekog od organizatora da me upute kako i sta.. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da idem na misiju ove godine po prvi put.. Sve mi je nepoznato, a i ne mogu da se raspitam malo bolje jer ne znam kako. Krecem iz Negotina i ne znam da li moram da idem za Beograd ili mogu da se prikljucim u Batocini, Kragujevcu itd.. I koja je procedura kad bih se prikljucio? Sacekam kolonu, ubacim se medju masu i to je to? I vidim da spominju neku prijavu pa bih zamolio nekog od organizatora da me upute kako i sta.. Hvala! Recimo mi koji dolazimo sa juga obicno se skupimo u batocini , na naplatnoj rampi ima jedna kafana mislim da je "kapija sumadije" tu sednemo pijemo kafu dok ne naidje kolona i jednostavno se prikljucimo na kraju kolone.. to je sve ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jun 22, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da idem na misiju ove godine po prvi put.. Sve mi je nepoznato, a i ne mogu da se raspitam malo bolje jer ne znam kako. Krecem iz Negotina i ne znam da li moram da idem za Beograd ili mogu da se prikljucim u Batocini, Kragujevcu itd.. I koja je procedura kad bih se prikljucio? Sacekam kolonu, ubacim se medju masu i to je to? I vidim da spominju neku prijavu pa bih zamolio nekog od organizatora da me upute kako i sta.. Hvala! Eto, bas tako kako Peca kaze. Ja cu se ove godine jedno dva puta prikljucivati koloni iako idem iz BG-a posto vozim skroz neproveren motor i ne smem da forsiram a cilj mi je da stignem sa kolonom u Mitrovicu na vreme, pa moram da pravim prednost posle stajanja..... Elem, jedino sto mozda moze biti pametan potez za sve koji se prikljucuju glavnoj koloni pre ili posle starta je da imaju nekog ko krece sa glavnicom da javi eventualne promene plana ili recimo da javi kad se krenulo ili vec stagod taj neko ko ceka da se prikljuci bi trebalo da zna.Kontam da je ovo logicno, ali eto cisto da se pomene....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја ћу се прикључити колони у Кг или Кв.Не знам коме да се јавим? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jun 22, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Moj drajver zbog novonastalih problemcica nece ici... dakle ja se pojavljujem ispred skupstine sa satorom I vrecom...pa ako neko bude hteo da me vozi ja idem...a ako ne ja cu se vratiti kuci... I propusticu ovu akciju na koju se tri godine vec meracim da idem... Sent from my Televizor Ako ne nadjes ko da te vozi, ja ti nudim prevoz sa stvarima do K.Mitrovice i nazad u BG. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 22, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Sve potvrdjeno,dolaze dva bajkera iz Dizeldorfa vidimo se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 23, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ima Nisova pumpa u Mitrovici,na ulasku sa leve strane,iza groblja. Renovirana je i otvorena pre 3-4-5 meseci. To vec,bar meni, celoj prici daje ozbiljniji ton. Vidimo se 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 23, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Konačno se neko setio da potvrdi... Student, hvala na informaciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se potvrdim. Dolazim SAM iz Beča verovatno u utorak vec, eventualno Sredu. Ako kolege iz Dizeldorfa prolaze ovuda, mogli bi da se jave pa da im se pridruzim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan U petak za Bgd pa odozgo u subotu da se isprati ceo dogadjaj od pocetka do kraja kako dolikuje i svake godine,nesto sto se ne propusta. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hriste Bože raspeti i sveti, Srpska zemlja kroz oblake leti. Leti preko nebeskih visina, Krila su joj Morava i Drina Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo, Odlazimo da se ne vratimo. Na tri sveto i na tri sastavno, Odlazimo na Kosovo ravno. Odlazimo na suđeno mesto Zbogom majko, sestro i nevesto. Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo. Odlazimo da se ne vratimo. Kad je draga da odlazim čula, Za rever mi neven zadenula. Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo. Odlazimo da se ne vratimo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan nensy znas da mojoj fotelji ima mesta....a i ringo ide solo. E da nove su gume nemoj da brigas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 23, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vozicete Nensi pa makar po 20 km svaki,dosta vise. Jel ima neko neku novu zvanicnu/proverenu informaciju? 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jedina sigurna i proverena informacija je da idemo dole, na ovaj ili onaj nacin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vozicete Nensi pa makar po 20 km svaki,dosta vise. Jel ima neko neku novu zvanicnu/proverenu informaciju? druze kakve nove informacije? Jedni kazu da pumpa radi drugi da ne radi, ali nije to najbitnije valjda u celoj prici. koliko ja znam bike rok misija je izmedjuostalog i humanitarna pomoc braci sa kosova, pa bi bilo lepo da se organizujemo oko skupljana iste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 23, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vozicete Nensi pa makar po 20 km svaki,dosta vise. Jel ima neko neku novu zvanicnu/proverenu informaciju? druze kakve nove informacije? Jedni kazu da pumpa radi drugi da ne radi, ali nije to najbitnije valjda u celoj prici. koliko ja znam bike rok misija je izmedjuostalog i humanitarna pomoc braci sa kosova, pa bi bilo lepo da se organizujemo oko skupljana iste. Проверену информацију као што је, да ли неко заиста организује бајк рок мисију ове године? Сајт и даље не ради, а једина "проверена" информација је она са фејЗбука од 14. јуна. Нисам параноја или "неверни тома" али морало би мало озбиљније то, јер је сам догађај озбиљан... И није уопште ствар у пумпама и гориву, нека неко од организатора само негде нешто јавно каже, макар и да се иде свако о свом трошку, али да се види да неког ту има да се нешто ради/дешава, а не да вртимо по десет телефона и цимамо другаре одавде и оданде и сазнајемо основне информације као да треба да урадимо не знам шта... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Прогноза времена за суботу 29.06.2013. http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-kosovska-mitrovica/eta/1/1929843/6/1h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko 8 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawsaki Nomad Prijavi odgovor kao problematičan Pripremi motor,proveri gume i dodji u subotu u 9h ispred Skupstine. Za dalje se ne brini, tece kao reka i eto te u Mitrovici. Boze zdravlja. Vidimo se 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 23, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ма спремни смо и екипа и ја и мотор Пре 20 минута на ФБ U Kosovskoj Mitrovici nas ocekuje proslava desetogodisnjice lokalne VGN kablovske televizije, koja nam priredjuje muzicki program. Nastupaju: 1. Nevena Bozovic - Prvi glas Srbije 2. Osvajaci i jos izvodjaca, koje javljamo naknadno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 23, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Druze ne trebaju meni informacije gde se toci gorivo vec je do skoro bila prica po Mitrovici da niko nista ne organizuje i da niko nista ne zna. I dalje niko zvanicno nista nije rekao tako da fakticki svako ide u svojoj reziji. Nikad nisam bio deo mase,pa necu ni sad. A to da li sam ja spreman,znaju drugi tako da opusteno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se potvrdim.Dolazim SAM iz Beča verovatno u utorak vec, eventualno Sredu. Ako kolege iz Dizeldorfa prolaze ovuda, mogli bi da se jave pa da im se pridruzim. Bilo bi nam izuzetno drago da se nadjemo i vozimo zajedno,ali mi krecemo u petak oko 13 casova,u becu bi trebali biti oko 21h... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan "Sedma po redu BAJK ROK MISIJA 2013. Polazak ispred Narodne Skupštine 29. juna (subota) u 10 sati, povratak sutradan 30. juna (nedelja). Prvo sipanje goriva je u Kragujevcu NIS-ova pumpa Starčevo (na izlazu iz grada prema Kraljevu). Drugo sipanje goriva je u povratku 30. juna na NIS-ovoj pumpi u Kosovskoj Mitrovici. Muzički program počinje u 19 sati." ovo piše na FB..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan MOracu da potrazim neki kafic koji radi kad Chipi bude falsirao, krestao, itd... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...