nebojsa887 45 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde mogu nabaviti kaiš alternatora za zxr. Motor je 93' godiste. Kaiš nije pukao ali bih ga zamenio da ne razmišljam o njemu. Pre par dana drugar palio njegov gpx 750 i primeti da mu ne puni,skinuo alternator kad ima sta da vadi kaiš pukao. E sad me to dalo u brigu pa bi ga zamenio a i tom drugaru treba za gpx cini mi se da je to isto a mozda i gresim. Nadam se da neko ima ideju kome da se obratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Februar 20, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Lasla 063 520 249 ali da znas da ima vise vrsta,ja se jednom zeznuo...prebroj broj kanala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala ti. Zvacu ga sutra. Tu kawu sam kupio pred kraj sezone,tako reci nisam je ni vozio. Hocu ulje da menjam,dali je pametno da sipam motul 5100. Drugar ima isti motor,sipa mu 300w al mi to nekako ne ide za staru masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan CIPURA zvao sam Lasla,kaze mi čovek da zna o kom kaišu se radi. Ustanovili smo da moj motor nije 93' vec 92' godište. Poručiće kaiš al se dugo čeka oko mesec dana. Pitao sam ga dali mu treba uzorak ili da prebrojim kanale,kaze da nema potrebe. A kod gpx-a postoji samo jedna mašina i tu sigurno nema promašaja. Kad mi javi koliko košta napisaću ovde možda ce nekome trebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan CIPURA zvao sam Lasla,kaze mi čovek da zna o kom kaišu se radi. Ustanovili smo da moj motor nije 93' vec 92' godište. Poručiće kaiš al se dugo čeka oko mesec dana. Pitao sam ga dali mu treba uzorak ili da prebrojim kanale,kaze da nema potrebe. A kod gpx-a postoji samo jedna mašina i tu sigurno nema promašaja. Kad mi javi koliko košta napisaću ovde možda ce nekome trebati. Nije 102% 92 .... 89 H1 i 90 H2 su imali kais ....neko ga malo-malo vise podmladio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan E ako je tako onda ovaj moj uopste nema kais . Vozio sam zxr 90, god nije ni slican kao ovaj sto sad imam. Stavicu neku sliku cisto da utvrdimo dali ima ili nema taj famozni kais. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan E sad neka mi neko kaze koje je godiste i koliko ima kilovata,po saobracajnoj se izgleda nista ne slaze. Pise da je 93 god i da ima 32,4 kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan druze...na slici ti je zxr J-model radjen je 91-92 ....ali taj nema kais .... nesto si bobrkao ... nemoj nista sebi narucivati. GPX ima kais a zxr od 91-95 nema (sem modela 89-90).To su 2 potpuno razlicita agregata. A kais treba naruciti od GPX zato sto nije isti kao na zxr-u 89-90. A tvoj zxr treba da ima 74 KW ....moguce da ima blokadu pa zato ima toliko kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze taj tvoj model nenosi kais,ja sam imao i gpx750(mnogo dobar motor),i zxr 90'(dzigericar,zlo,bezite od niega,a ako ga imate i radi odmah prodaja).Kada im pogledas masinu donji delovi su VIZUELNO potpuno isti,a glava je drugacija,kao i karburatori i usis.Kais sam placao 30 eur,i razlika je u sirini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan 2006-2007 sam vozio zxr 90 godiste. Mogu reci da me je dobro sluzio,dve sezone sam ga vozao,uzeo sam ga sa 35 hiljada a prodao sam ga sa 65 hiljada km. Jedino sto me je mucilo na njemu je pumpa za benzin dva puta sam je menjao. Lepo sam se navozao sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj motor uzeo i imao 3-4 sezone,a pre toga sam vozio gpx750.Kupio za 2300eur, u Zaecaru,i posle gpx ram,pa zadnja guma,pa onaj rezervoar,pa difuzeri,mislio sam to je to- vencavam se sa njim.Vozio u kawasakijev servis da se usteluju karburatori jer je sporo vracao obrtaljku i nije imao motorno kocenje,a oni"sine izvadi ventile i bri se sa njima".Ok,mlad,glup,imao para za bacanje,skinem masinu i navalim -svih 16 novih ventila - nove gumice ventila -nov lanac bregaste -vidim da je radza losa kupim drugu -zamenim letece,lezece,lezajeve -prekaricim -imao dokon menjac od gpx,zamenim zupcanik druge -korpu lamele ipredihtujem,ustelujem,upalimkad ono motor isto radi.poludim skinem karburatore,ultrazvucno operem,ustelujem karburatore,i opa,radi Ali ta kawa ko kawa,tri lanca od kojih jedan nema spanel i melje i kad je nov,sta sve nisam radio ona melje.karburatori imaju aluminijumske sibere,koji klaparaju,jedu se,naopako.Za tri znam koji su crkli,na skupovima preko noci,a i oj bivsi je crko posle mene kod drugog,zamenili mu masinu sa strane tip top,crkla i ona,uradili je opet crkla,evo je glava kod mene da se radi sustigli se klip i ventili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...