raskosur 22 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Otkupljujem neispravne maticne ploce, ne bitno koje su generacije. . . . Placam 230 dinara po komadu, za vece kolicine dogovor. Otkupljujem i ostali neispravni hardver bilo koje generacije. Za vece kolicine dogovor. -kartice -procesore -kompletna kucista. . . Dolazim na kucnu adresu. Isplata odmah! Za sve informacije mozete posetiti moj Internet sajt: www.otkup-maticnih.vizio.biz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14477 Napisano Februar 20, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu staru maticnu plocu, ne treba mi pa mogu da ti je dam, ne moras ni da je platis, samo dodji po nju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...