Gliga 4469 Napisano Mart 11, 2013 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima, carina i porez na robu iz Kine su 32% na nabavnu vrednost robe koju oni procenjuju (naravno da su procenili vise od realnog)... Upravo platio 2500 tih troskova za YN560 II... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 23, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Odustala sam od yongnuo blica(rizik zbog carine),odustah i od metz blica 44af-1 jer moj dobavljač ga nije imao(imali su 44 af-4i N) i nakraju kupih polovan sb600 u zaista ekstra stanju za 140e. Normalno da sam bila skeptična oko kupovine ali zaista prodavac je ispao neviđeno korektan,što je i najbitnije nije me slagao( ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...