Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GS500e - farbanje

Recommended Posts

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Varijanta sa detaljima odradjenim folijom skroz ok. Još da posle lepljenja izlakiraš bezbojnim lakom u sjaju da "ubiješ" texturu koja se oseti pod prstima (a i mnogo se prlja!) u debljem sloju, dobićeš extra efekat (provereno, to sam uradio na ćerinom free-u).

:Mina:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 20 postova

Verovatno sam vise dosadan sa photoshop-om, al dok cekam da mi legne neka kinta pa da kupim farbu, ja non stop razmisljam i menjam ideje :)

Jbga, mozda je to i dobro, bar ne jurcam.

E sad, zahvaljujuci predlozima sa karbonom, ovo je poslednje... karbon folija na topu i malom plasticnom delu prednjeg blatobrana.

post-17065-0-85589800-1361784083_thumb.jpg

• U prolazu, 20 postova

Ok, proslo je dosta, al nikako nisam imao vremena. Juce smo poceli oko 7 popodne i zavrsili oko Ponoci. Evo i slika:

Sve je rastavljeno sto smo se usudili rastaviti. Najgori deo sa ciscenjem je sledio...

img1153r.jpg

Prethodni vlasnici nisu pokazivali puno ljubavi, pa je ciscenje bio vraski posao. Zatim je doslo na red prekrivanje...

img1156y.jpg

Svi delovi su oslajfovani i pripremljeni...

img1157xjm.jpg

Baza...

img1161u.jpg

img1163w.jpg

img1165yps.jpg

Nakon susenja, nalepio sam nalepnicu na rezervoar...

img1167rj.jpg

Lakiranje... komsija Geza ima strasnu komoru i za njega je ovo macji kasalj, ako nekom treba kontakt, nek kaze...

img1170xl.jpg

Ovde sam pokusao da prikazem kvalitet boje, crna sa dosta perli, bem li ga nisam zapamtio kako se zove, znam samo da se koristi za Ford auta.

img1171zo.jpg

Sutra/Prekosutra, moram da montiram gume, kupio sam ContiGo zadnju, prednja je jos ok. A onda i sklapanje, zamena ulja, filtera... treba novi akumulator, registracija, presvuci sediste... a jooooooj!!!

• Podržavam 2

• U prolazu, 20 postova

evo i slika, sklopljen i spreman za registraciju i lepse vreme. Cak i onaj plavi deo sedista ne izgleda lose.

Ostaju sitnice, al doci ce i to...

img1179y.jpg

img1175zs.jpg

img1178ex.jpg

• Drug član, 1080 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.

Hmmmm...dobro izgleda.... :takoje:

Ja bih dodao (promenio) jos samo par sitnica...

Crvene trakice na felnama...karbon folija na auspuhu i taj plavi deo na sedistu treba promeniti...i obavezno montiraj rukohvat za suvozaca....bez njega deluje kao riba sa spustenom guzom.. :)

• U prolazu, 20 postova

Hmmmm...dobro izgleda.... :takoje:

Ja bih dodao (promenio) jos samo par sitnica...

Crvene trakice na felnama...karbon folija na auspuhu i taj plavi deo na sedistu treba promeniti...i obavezno montiraj rukohvat za suvozaca....bez njega deluje kao riba sa spustenom guzom.. :)

Doci ce sve to, mora se od necega i ziveti :)

Taj rukohvat nije bio na motoru jer je prethodni vlasnik (ili ko god) montirao zadnji kofer i maknuo ga. Vec neko vreme pokusavam da nadjem drugi, pa ako neko ima ideju nek javi.

Umesto crvenih trakica razmisljao sam bele da bi se slagalo sa nalepnicom na rezervoaru. Ili mozda teget da ide sa sedistem :D

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

prvo priprema za farbanje, pa prajmer, pa boja, pa lak, i na kraju ruke. 100E minimum ako ti je farbar drug

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Izvinjavam se sto upadam ali ako mogu da pitam koliko kosta farbanje rezervoara i repa? Znam da cena boje znaci tako da koliko bi farbe trebalo pa da izvucem neki racun?

od kog motora,kakvo je stanje tih delova za farbanje,i da li akril,ili metalik.sve ovo utice na cenu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja