sale125 680 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prvenstveno me interesuju 11,6 inca, pa onda svi ostali.. Ne bih isao preko 14, to je vec glomazno.. U obzir dolaze neki dobro ocuvani noviji modeli, da im je baterija dobra, ne interesuju me neki praistorijski itd. Dell, asus, samsung... nudite sta ko ima.. Saljite ponude ovde ili u inbox.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi gde kupujes, da ne dobijes cepanicu i ti 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Prvenstveno me interesuju 11,6 inca, pa onda svi ostali.. Ne bih isao preko 14, to je vec glomazno.. U obzir dolaze neki dobro ocuvani noviji modeli, da im je baterija dobra, ne interesuju me neki praistorijski itd. Dell, asus, samsung... nudite sta ko ima.. Saljite ponude ovde ili u inbox.. odgovara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14424 Napisano Februar 22, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako te interesuje imam externi rezac i futrolu za taj model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba vise nista, cak ni netbook.. Tema moze pod katanac.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek, daj reci kako si resio problem, jer sam i ja razmisljao o nekom netbook-u, posto stalno vucem ova moj DELL koji je, iako 15-ica, tezak kao cigla, a treba mi stalni pristup net-u, oglasima, PP-u itd. Sve u svemu, daj malo pojasni jesi li nasao neko bolje resenje ili sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam resio problem, potrazicu resenje na nekom drugom mestu, posto ovaj forum ocigledno nije za to.. Ima dosta acera i asusa po radnjama, cene su oko 30ak hiljada, pa cu najverovatnije da se ispruzim za novi, ali otom potom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja HP mini mislim da je 210, srebrni 10.6-11" sa onom do jaja baterijom sto drzi 6h, ako nekog interesuje nek kaze pa cu da pogledam spec, valjda je Atom n450, 2gb 250gb win7, moram pogledam.. Kao nov je , kupio sam ga dok sam putovao kao zatrebace kad ono nista, bacene pare U svakom slucaju ne bih ga dao za bud zasta jer je nov... ovako nesto http://www.cnet.com/laptops/hp-mini-210-hd/4505-3121_7-33939694.html ove boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javi spec. i cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Hp mini 210 Win7 Ultimate + kad se upali komp on ima neki OS koji se dize za 2 sec. basic stvari mail browser pictures..., to je od HPa, za osnovne potrebe spreman je za 3 sec kao digitron... Intel Atom N450 @1.66 10.1" 1024*600 Muskin 2gb DDR2 @800Mhz Hitachi 250Gb SATA II 7.200rpm 16mb WIFI Broadcom b/g/n LAN Realtek Neka grafika Intel GMA 3150 i HD audio Baterija je ona zajebana traje 5-6h cak i preko koliko se secam.. Ima 3x USB 2.0, 1x LAN, card reader. VGA out, 3.5mm audio/mic/sta god, softwareski se menja svrha konektora, camera. Rekao bih da je to ovaj ili nesto jako slicno http://itsvet.com/pr..._laptop/15/9906 Cenu ne znam ali moze ponuda na private nisam planirao da ga prodajem ali ako mogu da izvucem neki ql kes mogao bi da ode nije problem. poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Februar 23, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Postavi bar neku okvirnu cenu koliko ti misliš da vredi ili bar neku kojoj bi se ti baš obradovao, čisto da znamo da li ima mesta da se i mi radujemo , ili bar jedan od nas . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa slican je ovom sto je 272 evra, ovaj je kao nov uz njega ide i case crni isti ovakav znaci sve skupa oko 290e -25% ~ 218e Cifra kojoj bi se ja obradovao je recimo 240, a dao bi ga za 220, a cemu bi se Vi obradovali nemam pojma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako te interesuje imam externi rezac i futrolu za taj model tebra rezac je extra imam takav al malo veci znaci ubija... :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pa slican je ovom sto je 272 evra, ovaj je kao nov uz njega ide i case crni isti ovakav znaci sve skupa oko 290e -25% ~ 218e Cifra kojoj bi se ja obradovao je recimo 240, a dao bi ga za 220, a cemu bi se Vi obradovali nemam pojma izgleda se momci nisu obradovali tvojoj ceni koja je malo zesca za taj uredjaj koji ti posedujes, sretna ti prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi trebalo da bude po tvom misljenju realna cena? Nije bas da prodajem video sam oglas pa reko da ponudim jer mi stoji ne sluzi nicemu, a platio sam ga 350e tako da pre cu da ga drzim da stoji dok mi ne zatreba za nesto nego da ga dam za neku sicu... Poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan @sale 125, kanda bi ti ovaj; HP Mini 200-4200sm B9M44EA, bio taman. http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-Mini-200_4200sm-B9M44EA-18546/ , za 21000rsd nije loše. mana samo 1gb rama, a i to mođe da se nadogradi na 2gb za 800rsd. i ja gledam nešto, al nikako da prelomim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Februar 24, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi trebalo da bude po tvom misljenju realna cena? Nije bas da prodajem video sam oglas pa reko da ponudim jer mi stoji ne sluzi nicemu, a platio sam ga 350e tako da pre cu da ga drzim da stoji dok mi ne zatreba za nesto nego da ga dam za neku sicu... Poz. Treba li ti možda neka dobra jakna, nova naravno ili nešto slično. Ekstra kvalitet, novo, IXS uglavnom. Imam još dosta te opreme jer sam držao radnju pa mi je ostalo. Mislim u slučaju da ti treba nešto u kompezaciji za komp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu imam dobru ali trebaju mi pantalone 54 ili 56..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Februar 24, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom su mu ostale jakne i to uglavnom kožne, ali ima dosta i kordure. Pregledaćemo pantalone pa ako nađem odmah javljam (mada mislim da je za 54, 56 teško ali.....). A možda ipak neka lepa jakna :) ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Bih rado ali ne treba mi, ako imaju neke lone da mi odgovara size mozemo nesto da kombinujemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...