irakovic 2 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari bilo kakva pomoc bi mi dobro dosla u ovo hladno vreme.suzuki gsx600f 1991god,nece da pali sa sauhom hladan.kada se zagreje pali na cvrgu bez sauha,ali upaliti hladnog na dugme bez sauha je prava umetnost.karburatori su rasturani i prani,sve dizne u njemu ociscene,nivoi su uravnotezeni u sva cetiri karburatora na31ml,uradjeni su vakumi,i filter vazduha je nov.safovi za smesu su odvijeni na 1 1/2,a igle su maksimalno spustene,probao sam i da ih dizem ali nista.kada stavim ruku na usis vazduha prilikom verglanja nekako ga i upalim(opet bez sauha),sa njim prestaje da se javlja.sta da uradim nebi li mi sauh proradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan odvi smesu na 2 do 3 kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
irakovic 2 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan hocu li dobiti sa tim i ponovnu mogucnost zagrevanja motora sa sauhom?a nivoe sam sam radio u ml jer sa sublerom mi je bila razlicita zapremina i po 5ml.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Februar 18, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Fabricko stelovanje za taj motor je 1,5 kruga,e sad je pitanje da li su dobro ocisceni karburatori tj magistrale sauha na sva 4 kom.Da li je dobro uradjeno stelovanje vakuma,da li dobro dihtuju ventili na glavi,svecice...sve to moze da zeza kod prvog paljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 18, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan fabricko stelovanje jeste 1,5 kruga,dok su dizne nove nerazvaljene itd.. smesa se steluje onako kako to motoru odgovara,obicno je to pola kruga,do krug vise ili retko kad manje kod polovnih karbova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Februar 18, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan fabricko stelovanje jeste 1,5 kruga,dok su dizne nove nerazvaljene itd.. smesa se steluje onako kako to motoru odgovara,obicno je to pola kruga,do krug vise ili retko kad manje kod polovnih karbova... Ok slazem se pod uslovom da se neko igrao sa diznama i sjebao,ali ako su fabricke to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...