Djole Rs 294 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Kaoo sto pise u naslovu kupujem puz brzinomera za nsr 125 91' god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pise samo puz, ja pomislio na onaj plasticni za pogon pumpe ulje! Vozao sam jace od 2 sezone takvu hondicu, '90, isto pun oklop, retke su.... Imam po nesto delova agregata, pa ako te nesto bude zanimalo posalji PP. A i ako ima nekih pitanja oko popravke , odrzavanja, pitaj.... Srecno u kupovini. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Mala gresga u tekstu na slici zurio sam pred zadnja rec se ne treba......Inace ovaj deo mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj videcu ja dal imam pa ti javim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Javi sto pre!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja puz 10euraa je on a imam i jos puno delova za nsr pa ako te interesuje javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi od NSR-a koji je 91' god jer inace nije isti puz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Kaoo sto pise u naslovu kupujem puz brzinomera za nsr 125 91' god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan nisam bas siguran da je neka razlika izmedju 91 i 90 godista????? To mi jensto bas cudno za tako beznacajan deo da je Honda pravila svake godine drugi model??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Nista,ni jedan od ovih ne odgovaraju.Ponudeeee????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam puz tojest porucio cekam da stigne ako nekom treba moj 5e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...