NOTORIOUS 487 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zene !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi momenat za otvaranje sezone Koske će da bole za jedno 10 god..al ko da je pa to važno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Februar 14, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Treba uživati u trenutku.. A kosti će i tako boleti (bar mene) vozila se na minusu ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Februar 14, 2013 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi momenat za otvaranje sezone Koske će da bole za jedno 10 god..al ko da je pa to važno Moj ćale u životu nije seo na motor, a kamoli vozio, pa non stop kuka, jedan dan je koleno, drugi ruka, treći potkolenica,... Stalno mi priča da ću da patim od kostobolje, ja mu kažem da sutra kad me zaboli, makar ću znati od čega me boli, a ne kao on. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sve stoji, izbor je na nama.. to je i najveći dar pored života Uz dobru opremu smanjuje se kasnija kostobolja i sinusitis.. al nekad davno nije bilo nikakve opreme, a kaciga nije trebala.. to nas nije sprečavalo da se na kraju februara spucamo na more sa jednom kacigom bez vizira i po dve jakne..neke.. Evo smrzo sam se kad se setim snega na Cetinju i dva ludaka na sokoćalima kad im vreme nije p.s. Ružo brate, trebala si da mazneš iz neke kafane jamboliju za pod guzicu.. ili da si od kuće ponela dasku za peglanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan jao vama kada vam cure otvaraju sezonu a njima svaka cast. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi u toku Mile.. ekipa se okupila nedelju dana ranije negde u Kepojebini.. Ali dame su nam poznate od ranije po svojim avanturama.. respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Februar 14, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put dormeo jastuk ;-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 14, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ruzo imala si opciju da se vozis busom a ti si izabrala da se zuljas cuti tamo... Molim seniore da ne kukaju...pogotovo posto se I sami voze...svi cemo da kukamo pre ili kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan vas dva ludaka ja ipak volim sta cu ...da nije i ta ljubav od mudetineee ... a sto se tice ruzinog vibratoraaaa i da ste posle sa gs-om za njega ne bi bilo mestaaaa znam videla sam ga ..jbg moj se postideo kad je video njen :nanana::nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Februar 14, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan jedino po dijagonali staje u Givi kofer od 46 lit :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan vidim oliveru na slikama ali gde mi je brat napaceni vladimir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Februar 14, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan vidim oliveru na slikama ali gde mi je brat napaceni vladimir? On se taj dan treznio od kafane u Platičevu i od Lešnice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa ajde molim te, vladimir da pije, to nije istina a ti se ruzo vidim uhvatila piletine(Ace) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 14, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan pa ajde molim te, vladimir da pije, to nije istina a ti se ruzo vidim uhvatila piletine(Ace) Lose vidis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Februar 14, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Loše vidiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan ~#^}¥£&µ¿¤°₹₪៛+¥€#*^ :-) akteri ovog putopisa ce razumeti! :-D Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexster 9 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Yamaha R1 RN04 Prijavi odgovor kao problematičan puno postovanje za avanturu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 2, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 14, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo pa ja sad prelistala ovaj nas putopis...gde li nam je mozak bio tada? O.o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sve je za ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...