Culle 1112 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Zanima me da li je moguce servisirati dugme za okidanje na canon-u 300D,problem je u tome sto kad se pritisne dugme on fokusira i slika tj ne radi mu prvi klik da moze da se zadrzi da izfokusira,namesti kadar i onda okine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Februar 9, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze, e sad preporuka za servis ne znam sta da ti kazem bg elektronik mozda, ja sam moju 350 pre par godina nosio mislim da se servis zove fokus a fuji- a u neki servis u Zetskoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.yellowpages.rs/sr/pixel-plus/servisi-foto-opreme/2-16-1006-80483/firma kod njega profesionalci u bg servisiraju canonce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Februar 10, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan E pa kod njih sam i ja nosio a imao sam problema sa fokusom, malo sam pobrkao loncice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan To je taj Canon,najzad dslr :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...