zverinjak 403 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, daj još neku fotku projekta. Vidi se da je odmakao od one prve faze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od MZ Jaša bio u akciji Moto deda Mrazova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Decembar 30, 2022 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Radovi se oduzili , ali ide lagano... Sve se novo kupuje. Bukvalno sve Sent from my RMX3085 using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 12/30/2022 at 11:34 AM, Darko Mihajlovic said: Radovi se oduzili , ali ide lagano... Sve se novo kupuje. Bukvalno sve Sent from my RMX3085 using Tapatalk Znaš kad se već mesecima nećkam da uradim isto... Prelepo!! Dare kad završiš, ajmo negde na kafu, da ga čujem i štipnem, pa da prelomim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan bio je bas zapusten , imao je problem da nece ili ispada iz brzine... agregat na astal , sve novo , delovi narucivani neki iz NS , neki iz Bugarske ... trenutno problem , nece da upali , izgleda da nema goriva na svecici ( a palio je ranije ) , sad je dotle stiglo... Motor je u Zajecaru , tast ga radi ...ali kad dodje ovde zovem te , pa probaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 1, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali i znam zasto nikada nisam pridavao znacaj i volju za MZ motociklom, posto sam u ono vrijeme kupovine prvoga "ozbiljnoga" motocikla 1975. godine bio sam naklonjen JAWA-CZ motociklima zbog robusnije konstrukcije i dva cilindra. Medjutim skoro mi je privuka opaznju svoji redizajnom MZ 250 Turska verzija MZ 301 koji je postao bas moderan i dopadljiv MZ motocikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 8, 2023 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pomenutih godina smo obično,sa Tomosa prelazili na velike motocikle preko MZa.Verovatno nisi imao takav put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Januar 8, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, zverinjak said: Pomenutih godina smo obično,sa Tomosa prelazili na velike motocikle preko MZa.Verovatno nisi imao takav put. Ja sam nakon Automatika jako želeo da pređem na brzinca APN, ili puste li sreće, BT. Međutim, odužilo se moje čekanje i onda uspeh da skočim na ETZ251 i to je bilo vozanje vrhunsko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna situacija ! Kad stavim viljusku u selektor , menjac menja samo dve brzine... Kad srafcigerom pomeram selektor prodje kroz sve cetiri ...Mislimo da smo ispucali sve sto znamo , i nece Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Mart 2 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upalio ! Menjac radi !! Krece se od 0www.medinobend.rs 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Maj 1 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sporo ide , ali temeljno !Znam znam , kineske mrtve gume... Tast kupio pre nego sto sam mu rekao za jadac...Menjacu to...Trenutno sam u potrazi za novim auspuhom...cene bas , onako , 170,180e za auspuhwww.medinobend.rs 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Jul 21 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Prepoznajete li lepotana ? Jos malo, i na drum...sad ide detaling www.medinobend.rswww.bendovi.info 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda, originalno. Kako sam se lepo navozao sa njime. Prvu veću turu napravio negde 2002, do Vršca na moto trke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano Jul 22 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sjebo se tast sa ovim kineskim gumama , to je lose.. Uspeli da nadjemo nov auspuh , to je do jaja.. Plastike i gumene delove skoro sve imace nove, to je dobro ... Imao je ozbiljnu igranku sa strujom , usrafljena bobina bila slucajno , pa je imao struju gde god pipnes , to je bilo lose , ali sredjeno je... Sad je konacno sve 1/1 , i sad krece detaling... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...