Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan podesio sam to i jos nesto i sad rade svi zvucnici ali zadnja dva kao da stvaraju neki izoblicen zvuk i dosta su tisi nego sto su bili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na pomoci, problem je resen ... instalirao sam neki plugin (A3D_Output_plug-in) za winamp i zvuk se drasticno promenio na bolje... cetiri sata mi je trebalo da uklavirim sta je potrebno, doslo mi je da sad mogu da se zavalim u fotelju i gledam filmove, slusam muzika i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dve gitare i dobro uštelovan ler gas i...imamo muziku za skup 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Traktordzije su odlicne.Narocito ritam sekcija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cek samo da ubrza tempo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Opaka fora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 31, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Mis'im br'te mnooogo mi se đaaa!!! +-ić i od mene! Retko kreativno muziciranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kurblu za NSU pretis, Treba mi za drugara, nas covek ima par mz-a Serafim, ima problema da se registruje na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 2, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Provericu za kurblu, mada kod NSU-a obicno ode jedna mala kajla koja se nalazi u zupcaniku za prvu brzinu, pa zbog nje motor ne moze da se zakurbla . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Hello ppl. Eto mene sa pitanjcem. mozda je to najbolje pitanje za petera. Uglavnom jednom mom kolegi treba prednji tocak 16 coli za disk. to sam sebi nabavio al nemogu i njemu. a na mz susretu mi je to zapalo za oko kod jednog od mađara. (onaj s koferima i s ženom) Pa ako neko zna da mozda negdje u srbiji ima ili da pita mađara jel je to moguce nabavit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tujka 0 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 11 postova Motocikl: MZ 175 es 69' , Aprilia sonic GP Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc sam trazio na pogresnom mestu,pa me je vas sada i moj drug uputio ovde.Nov sam na forumu i nisam znao za ovo.Hvala. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59484-mz-175-es-69/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Tujka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 4, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Tujka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 4, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Tujka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tujka 0 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 11 postova Motocikl: MZ 175 es 69' , Aprilia sonic GP Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na toplim dobrodoslicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo se pozdravili kako valja , ostaje Tujkin vapaj: (citat)..."Imam ovaj motor(MZ 175 es ``69),hteo bih da ga sredim.Od delova mi fali:filter za vazduh,sajla za gas,far,zmigavci.Uglavnom sitnice.I hteo bih da nakacim bocnu prikolicu.Ako neko moze da mi pomogne ili zna gde to mogu da nadjem neka mi javi.Hvala unapred!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 5, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc sam trazio na pogresnom mestu,pa me je vas sada i moj drug uputio ovde.Nov sam na forumu i nisam znao za ovo.Hvala. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59484-mz-175-es-69/ Dobrodosao,Tujka Da bi tacno znali sta ti treba budi malo precizniji,treba li ti ceo far kompletan,mozda nebi bilo lose da otvoris temu ovde sa slikama tvog motora,tako ces na brzi nacin doci do informacija koje ti trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio je temu u Oldtajmerima pa sam je sad prebacio kod nas: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59484-mz-175-es-69/ Tujka, celu priču vodimo na Forumu jer se tako nadopunjujemo, razmenjujemo znanja i družimo. Ipak, za detaljne opise i hitne situacije ostavi broj telefona u imenik: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42475-t-e-l-e-f-o-n/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tujka 0 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 11 postova Motocikl: MZ 175 es 69' , Aprilia sonic GP Prijavi odgovor kao problematičan Slike uskoro stavljam,far mi fali sa plasticnim drzacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tujka 0 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 11 postova Motocikl: MZ 175 es 69' , Aprilia sonic GP Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde dosta (slatkog) posla, samo napred...bice lepo videti ovog lepotana ponovo na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tujka 0 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 11 postova Motocikl: MZ 175 es 69' , Aprilia sonic GP Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovakvom izgledu doprinosi necistoca,prasina,kad ga operem stavljam slike i mislim da ce bolje da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo zimsko zezanje.... Kakvi skuterasi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Februar 6, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi skuterasi: kako voze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mali podsetnik. Serafim-NSU pretis-kurbla. Ima li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...