kica_kingbg 38 Napisano April 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se dopunjujem: ko zna neka nam stavi dimenzije svih dizni pa da u kompletu stavimo u temu o karburatorima. Video sam taj podatak negde u manualu ali evo ubih se tražeći i nema... ??? To je prilika i za mene, da ne guram, samo ako nađemo mere. Stavljeno u rubliku za karburatore http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14683.120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da se pohvalim promenio karburator, privremeno .. dok ne nadjem drugi.. stavio sam od crvenka(etz 250 iz 89god karburator kako onaj kod 251), i sad mi mz radi ko mace.. samo prede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,zavidim ti. Ali pozitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce se odraziti na potrosnju... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek šapuće,ostalo vredi i neku čašicu goriva više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 4, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sreću,ljubav,zdravlje,veselje i bezbednost na drumu.To su za sve Vas Uskršnje želje. Toplina u srcu neka Vam sja,srećan Uskrs od od srca želimo Vam moja porodica i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i ja tebi kao i svima ostalima na ovom forumu zelim sretan uskrs i sve naj najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 4, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,takodje zelim svima ugodne praznike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilotbp 0 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan alo drugari ocu da nekako dodjem u posed one nase mz prisivke dali je to moguce i kako i kome da se obratim da je i ja stavim, na oprobano mesto svima hvala unapred ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze se doci u posed prisivaka,narucicu jos svakako. Koliko ti treba. Cena je ista,87 din pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 8, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se zezao a malo ucio PS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 8, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti je ovo! Onomad sam se i ja zezao sa PS. Vidi samo da l' treba "Dies ist..." ili "Das ist...", po onome što ja znam iz Nemačkog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 8, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A psuje ispod kacige ovu vodu na Srpskom garantovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 8, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi oceli neko od vas na protestnu voznju 17 - tog... ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 8, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude u redu ja ću ići. Za krv nisam raspoložan da dam.A obuću,valjda će mo naći nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 8, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam mozda dodjem treba da idem na skup 16-17 pa najverovatnije cu doci i ja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš moj broj pa nazovi me.Ja stanujem blizu Ušća.Možemo da se nađemonpr. kod Arene,ako ti je zgodno, pa da idemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 8, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan vazi cucemo se, ali za sad mi nista nije sigurno,,, Verotatno cu doci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sigurno,bas sam ovo i hteo da pomenem,al ste me preduhitrili.....,treba otici,u sto vecem broju. Nebih o politici....al,evo,i ove cene goriva...jaooo,BRUKA , ZAMISLITE GLUPOST, KUPUJEM PLIN PO 49.50,na jednoj pumpi a svuda je 55.00,znaci imaju lufta za manje al nece ,pohlepa je cudo,zar mi da imamo najskuplje gorivo u regionu ??? STRASNO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koja pumpa deki? Vozim i na plin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 9, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ko god ima 2 točka treba da dođe na Ušće. Vođeni su razgovori između MAS-a i AMS-a i napravljen je dogovor da se u ovaj posao uđe. MAS je predao zahtev o smanjenju nameta koji čuči u nekoj fioci oko godinu dana. U ovom trenutku od dve postojeće moto organizacije obe su uključene u posao smanjenja nameta, svaka na svoj način ali u dogovoru i po usaglašenom delovanju. Ko je hteo da se bavi motociklistima imao je dovoljno vremena da to uradi bez bilo kakvih okupljanja, sada smo na ovim relacijama pa je dobro da pokažemo da nismo više raspoloženi da nas pljačkaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Vidi samo da l' treba "Dies ist..." ili "Das ist...", po onome što ja znam iz Nemačkog Nemam pojma Nemacki, ja uguglov'o i google kaze ovako!! Moze bit' da sam se zajeb'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 9, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi ti, Gugl se zajeb'o... Trebalo bi da piše: "Das ist ein MZ". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Koja pumpa deki? Vozim i na plin To ti je ona pumpa kad ides Niskim autoputem iz pravca Beograda sa leve strane,imas iskljucenje kod ,,SAOBRACAJNE POLICIJE,,sa desne strane,tu skrenes i dodjes do groblja i pumpa je tu odma/ kad skrenes kod policije,ides levo ispod podvoznjaka i samo pravo i izlazis na pumpu koja je na samom ulazu na groblje bukvalno/, AKO SI ME UKAPIRAO.... ;D ;D ;D Ja tu sipam skoro stalno,prelazim dosta kilometara pa se i ustedi poneki dinar,kvalitet plina je solidan,nisam imao nekih problema do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...