kica_kingbg 38 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ;D E ovako sedište bi mi verovatno čučnulo,s obzirom na moju visinu.Gde se može naručiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj R je lep za uvo i dusu ali posle 10-15 km voznje vec ti lomi kicmu i kolena pa moraz da se protezes na njemu al mlad si probaj pa vidi nego jel uputi tog decka na forum posto nemam nikoga iz kraljeva da vozi mz aktivno Naravno! Ugusio sam ga pricom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan E da, vratio sam se sa letovanja pa kad se gledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj E da, vratio sam se sa letovanja pa kad se gledamo Vereniče, da platiš turu piva u toj kafani što se sad na brzaka dogovaramo u temi ''dogovori, planovi, predlozi...'' Neguj odnose, možda ćemo morati da krademo mladu. Ranije kretanje, 150km tamo pa i nazad, starim putem preko Avale, Sopota, Mladenovca, Smederevske Palanke, Velike Plane, Markovca, Svilajnca a za dalje drugi vode brigu. Ručak, varenje uz preživanje pa nazad. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 27, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Izabrali ste odlicnu lokaciju.Otisao bih tamo ponovo,ali hm...260km od Temerina u jednom pravcu a treba se vratiti isti dan.Previse sati provedenih u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem te potpuno, nije ni odavde blizu. Ista je razdaljina kao do Ovčar Banje samo što je u jednom danu, nije malo uz prikolicu posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj E da, vratio sam se sa letovanja pa kad se gledamo Ko me terao da lajem, sada moram da se pravdam Citiraj Citiraj E da, vratio sam se sa letovanja pa kad se gledamo Vereniče, da platiš turu piva u toj kafani što se sad na brzaka dogovaramo u temi ''dogovori, planovi, predlozi...'' Neguj odnose, možda ćemo morati da krademo mladu. Ranije kretanje, 150km tamo pa i nazad, starim putem preko Avale, Sopota, Mladenovca, Smederevske Palanke, Velike Plane, Markovca, Svilajnca a za dalje drugi vode brigu. Ručak, varenje uz preživanje pa nazad. ;D Placam turu ali ne ovaj put, propustam. Stalno sam u kolima jer selim stvari pa mi se ne mili da vozim 300km. Jedno je preci tu razdaljinu sa uzivanjem na dva tocka, a drugo kolima (da ne komentarisem tehnicku ispravnost) Ma cu da negujem, a nesto se mislim da napravimo nesto kod mene na placu klopica itd, a da vas i iskoristim za neke poslove oko dvorista, ograde ali otom potom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moba kod Dzonija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 29, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan O Dzoni , moze, ja se prijavljujem za umne i zeludacne radove, ovi fizicki mi slabo idu od ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Moba kod Dzonija ;D Pa moram nesto da organizujem, greota da 2200m2 bude prazno, bez ljudi i ne sredjeno Citiraj O Dzoni , moze, ja se prijavljujem za umne i zeludacne radove, ovi fizicki mi slabo idu od ruke Ma za te radove smo svi, a sto se tice fizickih i meni slabo idu. Zato i razmisljam o akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I tako, svi ćemo pratiti Forum ali niko neće ništa da piše. Kada bi sve bilo savršeno onda bih i razumeo zašto je tako, voze se ljudi, j.beš računar... Međutim MZ Rider sklapa mašinu, Zverinjak bi trebao da radi na svojoj ali neznamo dokle je stigao, Kataklingera nema... Ljudi, šta radite bre, šta ima novo, treba li šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Neki od nas su "krenuli" u I razred Osnovne skole...pa su sada tu i skolske brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice tu sam negde, ali razvodim elektricnu instalaciju na spratu kuce pa ne stizem bas mnogo da kuckam u tastaturu, inace pratim sve teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ,nažalost,ne vozam.Sedim uz računar,čitam Vaše tekstove i to je to.Treba da skinem prednji točak od MZ ali to sam planirao za sledeću nedelju (sreda - četvrtak). Čestitam polazak u I razred srećnim roditeljima :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam se sa godisnjeg odmora. MZ nisam dirao, on je na spisku stvari koje me cekaju na popravke i sitne investicije. Jos sam u razmatranju koju varijantu da koristim za MZ-ovu radilicu....ne zelim da sve to uradim i da posle par hiljada imam problema. Da podsetim da je ova redilica koja je zablokirala, originalna iz `88god.Masina nikada nije otvarana. Za sada se vozim sa prevozom koji sam nabavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te zezao za skuter,a sad i ja vozim neko slicno malo govno pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim skoro ceo dan a onaj ostatak se vozim,lepo je vreme,treba iskoristiti,nazalos-nece jos dugo ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce bio malo do Rama na Dunavu , sa drustvom,malo riblja corba malo sokici i pivo a onda putem koji ide uz Dunav preko s.Kisiljeva do Srebrnog Jezera , pa nazad kuci. Ukupno nekih 95 km. Danas mi dolazio kupac za MZ . Sam se covek ponudio oce kaze, treba mu.Mozda se i dogovorimo u tom slucaju odmah kupujem jedan 250 ili 251. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim vreme za voznju ovde po krugu po nekih 60 do 100 km do goca vrnjacke banje pa njihova strana goca do gruze stim sto ga sad palim na gurku jer mi crkla kurbla pa zato i idem na brdske destinacije ,a i akumulator mi je na izdisaju , a kad to ne radim onda teram voz bavim se povrtarstvom i u medjuvremenu i alkoholom kako kada stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ja sam te zezao za skuter,a sad i ja vozim neko slicno malo govno pozz E, postavi se ispred zida pa da te malo pljujemo, kao ja sto sam uradio.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Evo jedna slikanakon 5 dana kampovanja Navali narode, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 4, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vratio iz Cacka, ovde me sacekali neki motori da ih popravljam, pa odma na posao. Veceras me zove covek - kaze da oce da kupi moj MZ . Malo smo popreicali, rekoh mu cifru , treba da mu posaljewm slike, pa cu videti sta ce biti od toga . Taman ako ga prodam da nadjem sebi jedan ETZ 250 pa da ga sredim sebi preko zime. Videcu sta ce biti od svega toga . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Crni sine Floyd*-e pa kakav ti je ovo fen za kosu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam novu kriglu,eto je na fenu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan dobra krigla,samo zauzela pola sedišta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...