Čika Dule 152 Napisano Decembar 2, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi' isto tako nešto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ZA.Samo da ne bude rana zora,nisam pecaroš,ne muči me prostata i zato ne volem vikendom da se dižem rano. Može Balansero,zanimljivo "naše" mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Više mi pasuje subota jer su mi deca nedeljom ovde. Da li je subota u 12.00 uredu? Ustvari ne mora to da bude ova prva subota, može i sledeća samo da nas se skupi što više. Možda je i bolje da je sledeća, da se najavimo Peđi a i da ostavimo šansu nekome ko nije iz Bgd-a da dođe. Kad sam bio u Svilajncu Mihac je rekao da bi svratio do Peđe kada bude dolazio. I Lisac je bio ovde nekoliko puta pa nismo uspeli da se vidimo. Ujedno, to je šansa i da se Floyd pojavi. I Džoni je odavde, ne javlja se odavno... Ljudi, ko ima kakve poslove da završava po Beogradu može da se organizuje za neku od narednih subota. Ne zadržavamo se, popijemo kafu pola sata - sat i svako svojim poslom... Čika Dule? Deki? Kataran, post je, valjda sada ima vremena? Kataklinger, može li neki voz da se ustopira dovde? TS Chopper, brže se od Niša dođe dovde nego kada bih išao do Zverinjaka autobusom. Duki, pali ljutu mašinu, grejanje do kraja pa ovamo. Ma ustvari nema šta da prozivam, treba da dođe ko god može! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 3, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u principu "za" , samo ne znam dal cu moci to da izvedem. Sad sam bio nedelju dana u Cacku, iduci petak treba da budem u Lazarevcu, al se vracam isti dan a i ne idem sam pa mi ne odgovara da spavam u Bg. Videcu, ako se kockice sloze . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 3, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajmo: Ko je za sutra, ko je za sledeću subotu. Glasanjeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sledecu subotu radim do 13h... Dopuna, upravo pao dogovor, Sasa (Bivolje..)Kica (KingBG) i ja se nalazimo u 12h sutra (subota, 04.12.2010) u "Balanseru".Ko moze da se uklaviri,cekamo ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 3, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Sutra radim,na zalost,iako nebih trebao,al duga prica..da nesmaram... Jedino mogu da dam predlog za nedelju,tacnije za Kuglas,berzu.Mozda nije losa ideja,spojiti ugodno sa korisnim,razmislite o tome,pa ako se slozimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se vidimo u Balanseru a vidimo se i sledeću subotu u iščekivanju prijatelja koji nisu iz BGD-a. Usput, ko ode do Kuglaša sa Dekijem neka nam objasni malo šta ima. Berza je uvek Nedeljom i nikada nemogu da odem jer sam tada sa decom. Ovako sam bio pre neko veče na nekom humanitarnom koncertu i prvi put da nisam video nijedan oglas, ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 3, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mozda nekom nesto znaci,ja odavde po nekad nesto narucim, ima za mz,a svasta nesto ali je originalno http://www.bike-teile.de/index.php?seite=suchen&sz=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi! Tu sam nisam vas zaboravio samo sto retko palim forum, iskreno pogotovo od kad je promenjeno-novo. Javio mi je Kica za danas ali radim ceo dan pa jedino drugom prilikom, mozda sledeci vikend. Pokusavam da pohvatam i ostala dogadjanja Deda Mraz akcija itd. Jel ide neko negde, desava li se sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Skupili se danas u moto krčmi "Balansero".Moglo je da nas bude više,ali iz opravdanih razloga nije.Na kraju,družiće mo se mi opet,nadam se i ćešče.Ovo je bilo okupljanje na brzinu i kao gneralna proba za veće okupljanje. Polazak (grupni) od Saleta.Na mesto događanja došli pre domaćina,ali jako malo.Taman da vidimo kako se u susednoj pečenjari sprema guda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je mural ispred kafane a i domaćini se vide (ako uspem da okačim sliku) .Prijatno ćaskanje uz kaficu i vatricu koju je potpalila Slađa.Reč o onom,reč o ovom i proteče vreme.Rastasmo se uz obećanje da će mo se potruditi da se češće sastajemo (bez gude). P.S. Sve slike se nalaze na adresi :http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/album/6521/147-moto-krcma-balansero/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 4, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo da pitam kako nam je Milos , poplavljeni su Loznica i Bajina Basta!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 4, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je kod mene,,, eMZo trenutno u ovakvomm stanju... Skinuo sam tockove radi zamene lezajeva, i farbanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan emzo spava zimski san,,,gume spremne,jos vreme da posluzi Evo kako je kod mene,,, eMZo trenutno u ovakvomm stanju... Skinuo sam tockove radi zamene lezajeva, i farbanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 4, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan zanimljiv putopis, 6000 km od Nemacke do Grcke muz i zena s klinkom presli od Nemacke (Aschaffenburg u blizini Mainz-a) do Grcke 6000 km. Putovali su s dva TS-a, jedan solo, drugi prikolicar. :Mina: PS. za Vuju je posebno prikolicar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 4, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan emzo spava zimski san,,,gume spremne,jos vreme da posluzi pa trenutno je van svojih tockova, do ponedeljka dok kupim lezajeve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://www.edknet.de/archiv_zweirad1.htm ovde ima besplatinsko paljenje za mz,a mozda nekom zatreba moze i da se poruci,mislim da je oko 19e,plus dok dodje do nas,izadje oko 25e. ali pitacemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 4, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.edknet.de...iv_zweirad1.htm ovde ima besplatinsko paljenje za mz,a mozda nekom zatreba moze i da se poruci,mislim da je oko 19e,plus dok dodje do nas,izadje oko 25e. ali pitacemo... Tacno je ima beskontaktno paljenje da se poruci kod brace Rumuna za 19e dok dodje kod nas kosta oko 25e.. ja cim skupim pare narucujem i prenosim vam prve utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo da pitam kako nam je Milos , poplavljeni su Loznica i Bajina Basta!? Uze mi slova sa tastature..i mene to zanima,ako se ne javi ovde,da ga zovemo,mozda coveku treba neka pomoc isl..??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet naeba zbog dva piva.Naduva 0.57 i otice mi dozvola glat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo da pitam kako nam je Milos , poplavljeni su Loznica i Bajina Basta!? Uze mi slova sa tastature..i mene to zanima,ako se ne javi ovde,da ga zovemo,mozda coveku treba neka pomoc isl..??? Nerviram se jer nemogu da nađem temu sa telefonima i zalepim je. Hteo sam da zovem čoveka i nemam broj. Sada vidim da upravo, ovog trenutka, Miloshenda gleda ove strane. Šta se dešava u Mačvi? Slike u novinama su grozne. Treba li ti šta? Kako je Štampar prošao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo da pitam kako nam je Milos , poplavljeni su Loznica i Bajina Basta!? Uze mi slova sa tastature..i mene to zanima,ako se ne javi ovde,da ga zovemo,mozda coveku treba neka pomoc isl..??? Drugari, hvala na pitanju - u mom delu grada je za sada sve OK. Ja sam na oko 2 km od Drine (mada na samo 119 m nadmorske visine, dok je priobalje Drine na oko 118). Nasip se na ovom delu reke uz magistralni put M19 još uvek drži. Loše su prošla vikend naselja uz Drinu i sela nizvodnije. Kako vidim u Ljuboviji je bilo užasno, a i Veliki Zvornik (u Bosni) je jako poplavljen. EDIT: Čika Štampar je bezbedan - on sa padina Gučeva gleda kako Drina raste zadnjih dva meseca. Još jednom - hvala na brizi. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E baš si maler Kataklinger. Mani alkohol dok voziš,zdravije je a i jeftinije mnogo. Odlična vest sa Drine,1m tako malo kzgleda,Milošenda,ali u tvom slučaju tako puno znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan zanimljiv putopis, 6000 km od Nemacke do Grcke muz i zena s klinkom presli od Nemacke (Aschaffenburg u blizini Mainz-a) do Grcke 6000 km. Putovali su s dva TS-a, jedan solo, drugi prikolicar. :Mina: PS. za Vuju je posebno prikolicar... Bas mi je drago... Citao sam davno blog ovog tipa kada je sredjivao motore, pominjao je da planira jednu dugu voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...