zverinjak 403 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo kvalitetniju fotku, navataj nekoga sa aparatom. Odlican je !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 25, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E sada cu ja da zakeram malo... Ako hocemo najprecizniji centar Srbije, onda bi trebalo da odredimo, geometrijski, tacku tezista. Kako je oblik Srbije na karti nepravilan onda bi se te nepravilnosti trebale svesti na proste oblike, pa onda naci teziste zbira tih povrsina.... e sada ga bas tupim..... Alo bre ti mali, nisam ja ono izmislio , ono geografi premeravali. POSTOJALA je oznaka , ko ce je nadje po njivama ili tamo nekim budzacima? Mislim da znas sta podrazumeva ATAR nekog mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo kvalitetniju fotku, navataj nekoga sa aparatom. Odlican je !!! Bice...dobio sam od brata kvaletniji mob (sa mnogo kvalitenijom kamerom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E sada cu ja da zakeram malo... Ako hocemo najprecizniji centar Srbije, onda bi trebalo da odredimo, geometrijski, tacku tezista. Kako je oblik Srbije na karti nepravilan onda bi se te nepravilnosti trebale svesti na proste oblike, pa onda naci teziste zbira tih povrsina.... e sada ga bas tupim..... Alo bre ti mali, nisam ja ono izmislio , ono geografi premeravali. POSTOJALA je oznaka , ko ce je nadje po njivama ili tamo nekim budzacima? Mislim da znas sta podrazumeva ATAR nekog mesta? A ja mislio da je to neka odokativna procena.... moje izvinjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ovo sto pise na tsovom "ulovu" znaci mladalacki snovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Treba organizovati trku bajkera do CENTRA SRBIJE. Svaka ekipa,odnosno klub ili udruzenje sa svojom zastavom pa ko prvi nadje tu obelezenu tacku da pobode svoju i drzavnu zastavu. I normalno sve to medijski da se isprati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A sto pise "Jugendtraume" ??? ??? Trauma mladih...?! pa ako nebudes dobar kupicu ti mz,a :D :D a bas lepe igracke E sada cu ja da zakeram malo... Ako hocemo najprecizniji centar Srbije, onda bi trebalo da odredimo, geometrijski, tacku tezista. Kako je oblik Srbije na karti nepravilan onda bi se te nepravilnosti trebale svesti na proste oblike, pa onda naci teziste zbira tih povrsina.... e sada ga bas tupim..... Alo bre ti mali, nisam ja ono izmislio , ono geografi premeravali. POSTOJALA je oznaka , ko ce je nadje po njivama ili tamo nekim budzacima? Mislim da znas sta podrazumeva ATAR nekog mesta? a ti bre matori nemo se deres da ti nedodjem sad na kafu :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Treba organizovati trku bajkera do CENTRA SRBIJE. Svaka ekipa,odnosno klub ili udruzenje sa svojom zastavom pa ko prvi nadje tu obelezenu tacku da pobode svoju i drzavnu zastavu. I normalno sve to medijski da se isprati! MZ ekipa bi sigurno pobedila! :) Mi imamo Kinga, a on je covek geometar, ponese one svoje sprave, i ocas posla smo tamo u samom centru ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Skalamerije su tu nema problema. Motor je spreman samo da se vozač probudi-reče moja kućna zloba Sin Nikola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko raspolozen da mi kupi dva semeninga za prednju viljusku i da mi posalje?? (placam u pivu a mogu i u parama) Dva ovakva?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan E, 'ajmo ovako. Bio sam u firmi koja pravi semeringe. Dogovorio sam se sa gazdom da nam napravi semeringe koji su kvalitetni i ako ima alata napraviće šta želimo. Šumi, kad skineš stare semeringe pošalji mi da ih prosledim na analizu. Ako od takvih koje skineš nemože da uradi bolje onda ne treba ni da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan akinuo sam stare... evo tu je i slika onog koji je ostao citav... nikakav problem da ti posaljem. Samo ja za sad hocu da stavim obicne koje nadjem pa posle mozda bi stavio te bolje koje napravi... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih napravi, stavi ti ipak obične a za ovaj posao ko zna, niko nemože da garantuje. Treba mi uzorak da mu dam a da nije nov semering, da se vidi zašto je crko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih napravi, stavi ti ipak obične a za ovaj posao ko zna, niko nemože da garantuje. Treba mi uzorak da mu dam a da nije nov semering, da se vidi zašto je crko. pukla oprugica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima problema s semerinzima u prednjoj viljusci moj prijedlog je ovakav org mjera je 35.47.7 i takve sam sebi stavio i nisu dugo drzali, mozda mj dana i lijevi je procurio. i ja popizdim i odem u trgovinu i reko imate kakve kvalitetnije. nemaju. a ja ih pitam jel imate mozda debljeg. kaze on imamo 35.47.10 a ja njemu: daj 2 pa kud puklo. stavio gore i zaboravio za prednje amortizere. hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=l4zrNOWmHyM0] ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ima li u rezervoaru benzina ili samo ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ima li u rezervoaru benzina ili samo ulje to je kad se kilavo vozi, ili radi dosta u leru nakupi se u auspuhu(ulje), ovako dimi pogotovo posle pranja... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan a u zvanicnom uputstvu pise da se auspuh cisti voznjom pod punim gasom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a u zvanicnom uputstvu pise da se auspuh cisti voznjom pod punim gasom ;D a moze i tako kad ima benzina za vonju... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sumi ako smem da primetim tebi nevalja struja, tako je bilo i na moj mz i promenom struje nestao je dim, inace je prijatan zvuk nece smetati dugoj voznji, http://www.youtube.com/watch?v=l4zrNOWmHyM0] ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sumi ako smem da primetim tebi nevalja struja, tako je bilo i na moj mz i promenom struje nestao je dim, inace je prijatan zvuk nece smetati dugoj voznji, gresis Pecooo ovo je 4 % ulja u mesavini i posle dugog rada na leru nakupi se i pocne da dimi, malo voznaj i dima nema... inace struja je komplet nova :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mu mnogo titra skazaljka obrtomera....hm,radilica ? ;D... pinjol obtomera.. i sajla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ..., malo voznaj i dima nema... Onaj sto se po onim brdima vozio iza tebe ne bi se bas slozio sa tom konstatacijom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi was here: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...