PICASOO MZ 425 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Momci i devojka su bili odlicni sinoc...! Mihac Jr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on je super tip. Okačite link da vidimo kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Junior je sada kompletan: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Major Gashpar 0 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo lafe , au sta vas je , samo da vas pozdravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 25, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima negde na onom tubu zna Mihac Jr pa ce metnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ko svira, zlo ne misli... Alal vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema moze samo ovde jer je najlaksa za shvatanje u kaficu uz neko picence. Radi se ,za sada, o auto poduhvatu ali je lako primenjiv i na motorcikle te nas mozda ceka ova inovacija i na nasim MZ-ima pa da se na vreme informisemo: http://www.youtube.com/watch?v=ivMOwKRnO1A&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=uVIwropRMME&feature=related Ako bude interesovanja, mofu okaciti tekst koji se bavi ovom problematikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Poziv za Vuju Zverinjaka i juniora njegovog,Floida sumi Zmaja i Slovence i sve jos jednom sve moje drage drugove iz mz sveta lisac je potvrdio dolazak deki se ne javlja da dodjete u kisac ista lokacija sada u petak subota i nedelja na moto skup koji organizujemo ja i moj moto klub kisachcrows ma necu da ponavljam hocu da vas vidim ovde dolazite cekam vas pripremili smo 12oo sarmi dva defilea uz hladan sok od hmelja ma bice provod za pamcenje ulaz samo 25o din po motoru ponesite satore i kupace gace hvala vam unapred cekam odgovore ovde ili na dogovori..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U poslednjih 15 dana uništio me auto, finansijski sam propao: kvarovi koštaju a ja za to vreme ne radim pa je zlo duplo. > U mom kalendaru upisan je datum Skupa u Kisaču. Flajer čuvam na kuhinjskom stolu, nedam da se sklanja dok Skup ne prođe. Bio sam siguran da ću doći a sada mogu da budem siguran da ću svratiti jer je i to preko mojih mogućnosti. Do pronalaska bolje ideje i organizacije iste predlažem da se u temi ''Dogovori, planovi, predlozi...'' povede dogovor o poseti Kisačanima. Pametnije nemamo šta, počeli smo da se dogovaramo pa ništa a u Kisaču nam prijatelji prave Skup i je red da dođemo. Napominjem, i prošli put je kiša tukla ali je u Kisaču bilo suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Poziv za Vuju Zverinjaka i juniora njegovog,Floida sumi Zmaja i Slovence i sve jos jednom sve moje drage drugove iz mz sveta lisac je potvrdio dolazak deki se ne javlja da dodjete u kisac ista lokacija sada u petak subota i nedelja na moto skup koji organizujemo ja i moj moto klub kisachcrows ma necu da ponavljam hocu da vas vidim ovde dolazite cekam vas pripremili smo 12oo sarmi dva defilea uz hladan sok od hmelja ma bice provod za pamcenje ulaz samo 25o din po motoru ponesite satore i kupace gace hvala vam unapred cekam odgovore ovde ili na dogovori..... Najzalije moram da se odjavim sa dolaska na skup a vec sada hocu da crknem sto necu probati "Mrvicine" sarme o kojima mi je pricao....Da ne nabrajam razloge. Zbog istih nisam bio ni na poslednjem MZ okupljanju.Stislo sa svih strana...Zelim da skup uspe, da vas vreme posluzi i da svi gosti budu veseli i siti i rado se secali sarmi! Pozdrav i podrska Kisacu i skupu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Poziv za Vuju Zverinjaka i juniora njegovog,Floida sumi Zmaja i Slovence i sve jos jednom sve moje drage drugove iz mz sveta lisac je potvrdio dolazak deki se ne javlja da dodjete u kisac ista lokacija sada u petak subota i nedelja na moto skup koji organizujemo ja i moj moto klub kisachcrows ma necu da ponavljam hocu da vas vidim ovde dolazite cekam vas pripremili smo 12oo sarmi dva defilea uz hladan sok od hmelja ma bice provod za pamcenje ulaz samo 25o din po motoru ponesite satore i kupace gace hvala vam unapred cekam odgovore ovde ili na dogovori..... Tu je deki,pratim ja desavanja... Videcu kakva ce ,,moranja,, biti sada u toku nedelje,ako budem slobodan ja i par mojih drugova svratili bi u petak,imam tvoj broj mobilnog,eto toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sigurno, jedino sto u petak moram otputovati do Pozarevca ( Mala Krsna ), al planiram da se vratim u Subotu do podne. Izadjem iz kola, sednem na motor i eto me . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj se sa Mrvicom i sarmama, bice mi lakse sto nisam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...u Subotu do podne. Vidimo se u Subotu oko podne. Nadam se da će biti nekako obeleženo mesto gde je čarda, nisam siguran da ću naći po sećanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan MZ-JASI... imam jedno pitanjce.... za sve koji hoce(mogu) Hoce neko sa mnom na more (Jadransko(Budva)) ?? ?? ;D ;D ;D ja sam resio ako me sve posluzi ove godine idem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 31, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E, posle ce svi da te pitaju :"Kako je Budva?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E, posle ce svi da te pitaju :"Kako je Budva?" ma to jos nije definitivno... ali idem na more imali potencialnih kandidata da mi prave drustvo...?? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 31, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je bračni par iz Francuske sa troje dece,putovao svuda po EU.I po Crnoj gori.Možda se nekom svidi ideja... Slikano na ulicama grada Kraljeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 31, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e to je za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 31, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na obim struka pomenutog Francuza,mislim da imate nešto zajedničko. ;D ;D ;D Inače na istim ulicama sam video još svašta nešta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 31, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i drugih motora lepih pored ovog Guzzija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 31, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Inače,koliko je naš forum posećen govori i ova pričica: Dok sam slikao Guzzi-a iza mene je prošao "neki" motor koji ja nisam registrovao.Tek kad je čovek stao tačno ispred mene ukapirao sam da se "nešto" dešava.U prvom momentu sam pomislio da sam izazvao neki problem muvajući se oko Guzzija,odnosno da je vlasnik rešio da me malo "presliša".S obzirom da je znatno krupniji od mene,nije mi bilo baš svejedno.Tad sam začuo glas: "A,šta kažeš,ko sad ima lepši MZ.ti ilija?"Totalno zbunjen,nešto sam promrsio u bradu (u stilu A ,ti si...).Čovek skide kacigu (za mene nepoznat lik) mi tada reče: Prepoznao sam te po slikama sa foruma. E mojoj sreći ne beše kraja... Neće niko da dobije vaspitnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ipak tvoj lepsi... ;D 250 je 250... (ipak ipak...) ;D (ko razume shvatice....) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 31, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je 250 -250.Ali ovaj motor je prešao 20000 km,kod jednog vlasnika (Ace) i na njemu je skoro sve original.Zapanjilo me je, kad sam se video s Acom sledeći dan kod mene na ranču,da ima i original kapice na gumama,a sijalica fara je na njemu od prvog dana.Nije je menjao uopšte.I još uvek radi!Aca kaže da je menjao ulje,svećice i da je samo vozio.Motor izgleda ( i čuje se) fenomenalno.Slikao sam ga iz svih mogućih uglova.To je za mene stvarno bilo iznaneđenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan A GUZZI je slucajno slikan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...