Čika Dule 152 Napisano Januar 21, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Samo ove god. ocekujemo i dosta customa a i originalnih motora,pa nam trebaju dve kategorije,ne mogu se nikako svrstati u istu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog ne mrzi da mi vidi cenu za plastiku stop svetla i filtera vazduha za es-a,nikako da nabavim taj katalog... i sajlu prednje kocnice Nema za ES ima samo ETZ i TS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bravica za poštansko sanduče ima kod Kineza - 50 dinara. Ima je gde hoćeš a ako ne nađeš reci da uzmem. Predsednik izborne komisije je MZ i on je jedini stalni član komisije, ostala dva se menjaju iz godine u godinu. On je čovek koji je ispred MZ Svet-a, poznaje motore, vlasnike, zna šta je gde rađeno i kako šta treba da radi. Stručno lice po svim pitanjima. Ostala dva člana, zbog pristrasnosti, treba da budu van MZ Svet-a ali u ovom slučaju možemo da prilagodimo pravila novonastalim okolnostima . Član br.2 - stručno lice iz lokala gde idemo: majstor, poznavalac, dugogodišnji bajker, neko ko raspolaže ugledom zbog znanja i iskustva a ne funkcije i položaja u klubu/AMS/MASS i šta ti ja znam Član br. 3 - Žensko lice. Cvetić. Stvorenje koje trapće i time navodi vlasnika na bespoštedne i iscrpljujuće troškove, mučne radove, popravke, preskupe delove, glancanje. Zbog ovakvog ženskog oka se pravi ulje sa mirisom jagode, roze farba sa šljokicama, supersjajni blagotonirani lak i slične kozmetike. Ta nemora da se razume u motore uopšte, treba da prošeta i kaže na koji bi motor najradije sela. Koliko god zvučalo neozbiljno ovaj je glas jako važan, žene su oduvek imale važnu ulogu u moto svetu pa bi neozbiljno bilo ignorisati tako nešto. Ako se ostali slažu ja bih Makicu za člana br.3, da trepće iz sve snage i bira estetiku prijemčivu nežnom ženskom srculencu. U dosadašnjem radu komisija se pokazala jako dobro. Predsednik komisije je ispoljio nedostatke jer odbija prijateljske i rođačke veze, nije sklon pritiscima, ne poštuje partijsku pripadnost, nije lakom na korupciju... Ukratko, težak čovek. ;D :D Nagrada treba da je jedna. Nemamo mnogo motora pa je veća vrednost nagrade ako je samo jedna. To što se različiti varijeteti pojavlju teže je za komisiju jer poredi stvari koje nisu za poređenje pa treba doneti odluku da li je jedan fabrički motor u odnosu na fabričke bolji od custom motora koji se opet meri po mogućnostima koje MZ pruža za prepravke (a nisu male). Odgovoran i težak posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko buni, moze da sedne za sto, pa sa Makicom da obara ruku ! ( nek dobro razmisli pre tog - da se ne osramoti ) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 21, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Nagrada treba da je jedna. Nemamo mnogo motora pa je veća vrednost nagrade ako je samo jedna. To što se različiti varijeteti pojavlju teže je za komisiju jer poredi stvari koje nisu za poređenje pa treba doneti odluku da li je jedan fabrički motor u odnosu na fabričke bolji od custom motora koji se opet meri po mogućnostima koje MZ pruža za prepravke (a nisu male). Odgovoran i težak posao. Po mom mišljenju, babe i žabe nisu nikad mogle da se trpaju u isti koš. Predlažem nagradu za naj fabrički i nagradu za naj kastom MZ. Ovo sam svesno ovde izjavio rizikujući prinudno, kazneno obaranje ruku sa Makicom i sopstvenu bruku i sramotu na očigled svih u Kisaču. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam svesno ovde izjavio rizikujući prinudno, kazneno obaranje ruku sa Makicom i sopstvenu bruku i sramotu na očigled svih u Kisaču. :D Kako ćeš Čika Dule sa jednom rukom voziti motor,i na čemu će da se jede kad sto bude razvaljen ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko buni, moze da sedne za sto, pa sa Makicom da obara ruku ! ( nek dobro razmisli pre tog - da se ne osramoti ) ;D ;D ;D Al da bude u neko pivo,i naravno da Makica posle opet casti :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 21, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam svesno ovde izjavio rizikujući prinudno, kazneno obaranje ruku sa Makicom i sopstvenu bruku i sramotu na očigled svih u Kisaču. :D Kako ćeš Čika Dule sa jednom rukom voziti motor,i na čemu će da se jede kad sto bude razvaljen ;D ;D ;D K'o što rekoh, svesno sam se drznuo da izjavim što sam izjavio, a jasno mi je da cela situacija može žešće da se iskomplikuje u smislu, kako mobilnosti sopstvene, tako i poremećenog priliva proteina, minerala, triglicerida, punomasnih kiselina i ostalog, kod prisutnih skupu i priredbi pucanja Čika Duletove rukice. A da ne pominjemo što je gre'ota na matorog udariti. ;D ;D ;D Ja i dalje stojim iza svog predloga o dve nagrade i pozivam ostale da kažu po nešto na ovo, a ne da samo gledaju u ova moja bezobrazna slova, interpunkciju i smajliće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da budu dve kategorije, Izvorni i Prerada. Sto se tice izvornog, ako je doslo do farbanja, tesko da je iko nasao onu serpa plavu i serpa crvenu boju. Mada nikad se nezna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bivolje i King se ne pojavljuju. Za te mašine trebaju neki delovi a sada Dule u kupujem - prodajem rastura zalihe pa se treba uključiti na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bivolje i King se ne pojavljuju. Za te mašine trebaju neki delovi a sada Dule u kupujem - prodajem rastura zalihe pa se treba uključiti na vreme. Evo gi ja.Pjavljujem se ja s vremena na vreme.Za delove sam video,kontaktirao čoveka,ali ono što mene treba nema u radnji.Tražio sam : Sajla obrtomera Prednji migavci sa nosačima Auspuh Ćopava - NABAVLJENA (Hvala Bivolje) Fuzaster natezač za lanac nosač za kofer i možda kofer,ali ne neki "originaql" sa Onom cenom A sve to za MZ 250 Ako možda neko ima ove delove nekai se javi.Ja sam napravio spisak,a šta ću uspeti da izvedem zavisi od Solarnih priorititeta. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan King, prati temu o Skupu, treba da si sa nama i ti i naslednik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan King, prati temu o Skupu, treba da si sa nama i ti i naslednik. Temu pratim kao soko.Tj deo (Kisač) i ne zna baš nešto.Pogotovu deo priče vezanog za lovački dom.Ta ideja mi se baš sviđa,ali Lale je tu pa će on da proceni.On uvek ima posmatranje sa sviju strana(ili ti ugtlova). Što se tiče prijave,ja sam kao i Zverinjak.Rado ću da idem i spremaću se,ali ne bi voleo da na kraju kažem "Izvinte,žarko mi je jao".Naslednik ne znam da li bi išao,više tipujem na konstantnog suvozača u životu - Gocu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Prati i Bivolje. Ubih se dok ne nadjoh Kisac. Na zalost, i meni Golub vapi za majstorom. Cekamo da otopli.Meni posao ne dozvoljava da planiram toliko unapred ali...Neka i ja budem na spisku. Kingbgd, gde da te nadjem. Imam copavu novu, viska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan King, prati temu o Skupu, treba da si sa nama i ti i naslednik. Temu pratim kao soko.Tj deo (Kisač) i ne zna baš nešto.Pogotovu deo priče vezanog za lovački dom.Ta ideja mi se baš sviđa,ali Lale je tu pa će on da proceni.On uvek ima posmatranje sa sviju strana(ili ti ugtlova). Što se tiče prijave,ja sam kao i Zverinjak.Rado ću da idem i spremaću se,ali ne bi voleo da na kraju kažem "Izvinte,žarko mi je jao".Naslednik ne znam da li bi išao,više tipujem na konstantnog suvozača u životu - Gocu. Dobro razmišljaš. Ostavite stan nasledniku pa neka ga neka prevari, ništa neće da mu bude, toliki čovek, mlad, zdrav... :D Neka i ja budem na spisku. Uvek smo na mesto okupljanja dolazili iz raznih pravaca a sada, kako idemo na Sever, možemo da se okupljamo uz put pa da se kompletiramo u Beogradu i tako odemo za NS. Videćemo šta će reći spisak na kraju ali biće to lepa vožnja sa dosta MZ mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam! I ja sam za 2 nagrade jer se nalazim u grupi customa pa ono svako na svoju stranu vuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2781 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ima nade? http://www.motorinfo.rs/magazin/2010/01/13/mz_je_li_spa_en/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nade? http://www.motorinfo.rs/magazin/2010/01/13/mz_je_li_spa_en/ Citaj malo. Tek da napises nesto? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20026.40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2781 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ima nade? http://www.motorinfo.rs/magazin/2010/01/13/mz_je_li_spa_en/ Citaj malo. Tek da napises nesto? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20026.40 Hvala puno, vodiću računa da mi se ne dešavaju u budućnosti takve strašne greške! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 22, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan @vujo032 Bilo je još tada. Ne prebacujem ti ništa... ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13251.80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @vujo032 Bilo je još tada. Ne prebacujem ti ništa... ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13251.60 Zakljuca covek temu,ne stigosmo ni da mu cestitamo Nek ti je sa srecom,puno bezbednih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 22, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan @Floyd Čestitaćete mi kad budem otvorio storiju o kupovini magareta, ali hvala u svakom slučaju, bio si prvi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ali je zakljucana tema ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan cestitam!!!! ;D ;D.... pozuri sa tom temom,,,, : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne razumem ko je sta kupio i koja je tema zaklucana?? Meni na ovom linku otvara Mz Caffe...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...