bokilic 6101 Napisano Decembar 24, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,dugo da te sluzi.Koji motor je u njemu. 1600ccm, manje vise isti kao i u kasnijim modelima (e21, pa cak i u e30). Znaci da mogu obaciti i motor od 316 recimo '85 ili '90 god bez ikakvih prepravki. pa nije bas bez prepravki,ja se druzim sa bmw ovim razlicitim modelima vec 15tak godina....a tek 90god to neces nikako ubaciti,,,,oces ali uz gomilu prepravki, ja sam bio ponositi vlasnik 2002ti modela alpina,kontra menjac,k glava,prosirena krila monro sport amortizeri,direktan volan,15/225 gume,napred i pozadi diskovi sa plivajucim tegom u gepeku, rol bar,odradjen u beloj perli sa paukovom mrezom preko njega,doduse pre 10tak godina,e to je bila masina,a auto je za zaljubljenike,odise sarmom,i smekericom ,pogotovu ako je u dobrom stanju,ja bi doduse neku avariju pazario kada bi nasao,to je tek smekerica :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo u off, ali sta se moze. M10 (motor iz 1602) bi trebalo da je spolja isti kao M40 (iz kocke e30) stim sto ima drugacije ubrigavanje(ajnspric i kompjuter) i ima pogon brehaste na zipcasti kais a ne na lanac kao "dvojka". Inace e21 je, koliko sam upoznat, gotovo identican. Motor je dobar pa planiram samo da mu nadjem dva solex-ova dvogrla, horizontalna karburatora i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 24, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo u off, ali sta se moze. M10 (motor iz 1602) bi trebalo da je spolja isti kao M40 (iz kocke e30) stim sto ima drugacije ubrigavanje(ajnspric i kompjuter) i ima pogon brehaste na zipcasti kais a ne na lanac kao "dvojka". Inace e21 je, koliko sam upoznat, gotovo identican. Motor je dobar pa planiram samo da mu nadjem dva solex-ova dvogrla, horizontalna karburatora i to je to. ta dva solexa kad mu budes stavio ima da trosi 22litra ,pa cak i plina....i to sam imao.....davno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo u off, ali sta se moze. M10 (motor iz 1602) bi trebalo da je spolja isti kao M40 (iz kocke e30) stim sto ima drugacije ubrigavanje(ajnspric i kompjuter) i ima pogon brehaste na zipcasti kais a ne na lanac kao "dvojka". Inace e21 je, koliko sam upoznat, gotovo identican. Motor je dobar pa planiram samo da mu nadjem dva solex-ova dvogrla, horizontalna karburatora i to je to. ta dva solexa kad mu budes stavio ima da trosi 22litra ,pa cak i plina....i to sam imao.....davno.. Ono jeste, ali takvom promenom se dobija skoro 20ks vise, na starinski nacin, bez bodzenja i friziranja (sa trenutnih 85ks skace na cak 105ks). Naravno ovo necu skoro ali ima ideja je negde u glavi... A razmisnjao sam o 4 kraburatora sa ETZ-a to bi bila prava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan losa je kombinacija karbovi sa etz mnogo je volja kombinacija 4 vakumska sa membranama od nekog motora,a moze se naci dosta povoljno,recimo od neke suzani ili slicno,bilo je i na limundu za oko 50ak e sva 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan DZabe lanci kramponka je zakon za sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nekoga su airbags standardna oprema: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 26, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto bi' ja ovo... , deo monologa iz filma "Caruga" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I treba da se ulažemo u kulturu što više, nego šta, a ne posle neko da tvrdi kako ne poznajemo filmsku umetnost. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Protutnjase danas Pozeskom ulicom njih 10-tak al` Crnca ni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mi danas imamo u N. Sadu akciju " Deda Mraz " , kako vidim bice to akcija " Mokri Deda Mraz ", sem ako ova kisa ne stane ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Akcija je prošla super, malo smo se zabrojali oko broja motora ali mislim da je 150 neka zlatna i realna sredina. Crnca nisam uspeo da sredim, nije bilo vremena jer je organizacija trajalala mesec dana a intenzivna TV kampanja ukupno 5 dana. Voleo bih uspeh u NS, ma makar vepo vreme a ostalo samo dođe od sebe jer dobre stvari uvek uspeju. Posle akcije ljudi obično produže negde dalje u zezanje. Pri povratku sam tako pokisao da se stvarno ne sećam kada sam poslednji put tako loše prošao. Pljusak ili ne, kući se mora a ja kako sam u lokalu nisam se oblačio, kao go. To je velika zabluda tih vožnji u lokalu, sve kao tu je, ne ideš nigde a posle na satu 80-90km više. Ma omlatila me kiša neverovatno, još neznam gde sam... Puno sreće u NS pa nam javi kako je prošlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo,cestitam na uspesno odradjenoj akciji Po mom skromnom misljenju,mislim da su mediji trebali da proprate akciju malo ozbiljnije.Moguce je da jos uvek imaju averziju prema motociklistima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da se javim. Akcija ( Mokri ) Deda Mraz je uspesno zavrsena. Nazalost ceo dan je padala kisa tako da se predvidjeni broj motora prepolovio, ali to nije smetalo da se sve predvidjeno obavi. Takodje nisu dosli ni neki koji su obecali, a iz drugih su gradova u Vojvodini, ali im necemo zameriti, jer i mi sto smo ovde u N. Sadu smo bili mokri skroz. Obisli smo : Decije selo, dom za decu sa posebnim potrebama u Veterniku ( dnevni boravak u N. Sadu ), Deciju bolnicu i na kraju trg ispred gradske kuce. Svima smo odneli paketice i poklone po potrebi ( kako smo se ranije dogovorili sa ustanovama ) . Najbitnije je da su se deca obradovala i razveselila. Od sredstava koja smo sakupili medju sobom i uz pomoc sponzora smo nabavili jedan racunar sa stampacem, mikrotalasnu pecnicu, potreban broj paketica i puno slatkisa koje smo delili deci. U deciju bolnicu nismo ulazili ( zbog gripa ), al smo predali paketice medicinskom osoblju. Tu smo naisli i na jednu devojku iz N. Sada ( tek napunila 18 godina ) koja je letos imala saobracajku sa motorom i kojoj predstoji jos sest meseci bolnickog lecenja ( visestruki prelomi ), i koja se iskreno obradovala nasem dolasku. Na trgu smo deci podelili preostale paketice i slatkise. U ovoj akciji su ucestvovali svi Novosadski motociklisti, i oni koji su u klubovima i oni koji nisu, i dosta motorciklista iz drugih mesta u vojvodini. Hvala svima, i hvala svim sponzorima koji su pomogli da se deca obraduju i razvesele. Po zavrsetku akcije smo se razisli kucama na presvlacenje, a potom se okupili u lovackom domu u Sr. Kamenici gde su MK Otpisani pravili paprikas za sve ucesnike . Evo i par slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Junački ste odradili, svaka čast. Kakva neverovatna promena vremena za samo jedan dan pa to je čudo. :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lijane,svaka cast i vama i vi ste bili na nivou zadatka Pozarevac nije bas mali grad,zeleo bih da se i ovde desi tako nesto sledece godine. Ko zna,videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Petak bio predivan, juce u subotu sam se vozio ceo dan, a danas - uzas ! Ali, najavili smo se, deca su nas cekala svuda, nismo od secera da se istopimo , pa smo se i pored kise potrudili da deca budu srecna. Mislim da smo i uspeli u tome. A sto se nas tice , deciji osmesi i radost, a po zavrsetku akcije - ljut paprikas i topao caj su bili sasvim dovoljni da nas povrate od kise. Jedino sto je omasilo u svemu je to sto nam je bila obecana policiska pratnja, al se nisu pojavili. Kompletna voznja je prosla bez ikakvih problema, niko nije pao, incidentnih situacija nije bilo. Svi zivi, zdravi i zadovoljni . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i BG i NS akciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem... svaka cast. Ovo treba da bude primer svima ostalima.... ponosni smo na vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Neki su se (malko) i provodili... U subotu 26.12 nasa braca iz Despotovca organizovali zurku...bilo je super! Evo dokaza :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E fenomenalni ste i bez kostima Deda Mraza ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Mrtvo more danas nigde nikog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pravo je vreme za novogodisnju voznju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 1, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan SREĆNAAA NOVAAA GODINAAA BRAĆO I SESTRE MZ-JDŽIJ(K)E !!!! Dugo i bezbedno se vozili i 2010! A daće Bog i ja sa svima vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 2, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragim mojim drugovima MZ-jasima zelim puno uspeha, zdravlja i srece kao i puno-puno potrosenog dvotaktola u novoj godini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...