PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, da sam znao da je ovako dobro, ja bi' odavno bio metalika ?! :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj u sredini si ti, a onaj desno MZ - Mihac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mihca sam pronašao lako :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Odma' sam vas prepoznao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj u sredini si ti, a onaj desno MZ - Mihac Znaci za Laleta pivo i kobaje... Eh bese lepo tamo daleke 1992 godine...pivo, gitarijada, zezanje, svasta po nesto...!! Mlados' ludos' :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ženu upoznao sa onom plavom, imaju dosta toga zajedničkog? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ženu upoznao sa onom plavom, imaju dosta toga zajedničkog? ;D Vujo, nemoj coveku da podkopavas brak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A to nikako! Samo ukazujem na potencijalne probleme, ženska solidarnost je čudo. Makice, žmuri u ekran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javam da vas pratim koliko mogu. ;D Pritisle neke obaveze ,pa sam nesto manje na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E Paracinac i ti da se upisese, nema te ko ove gume za MZ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Prati samo temu o Skupu u Dogovori, planovi, predlozi..., počeli smo polako da ne bi bilo žurbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ni Gitarijada nije više što je nekad bila.U to vreme sam bio u organizaciji Gitarijde (oko prijema takmičarskih grupa u Domu učenika),a zadnje dve Gitarijade sam radio na montaži bine (bina koja se koristi za Gitarijadu je vlasništvo mog javnog preduzeća).Ja mislim da je ove godine bilo mnogo bolje i lepše (više ljudi i bolja svirka) na Moto-skupu nego na Gitarijadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ženu upoznao sa onom plavom, imaju dosta toga zajedničkog? ;D :D Tada sam znao ovu plavu, a zenu jos nisam upoznao : Ni Gitarijada nije više što je nekad bila... Jes' da zvuci otrcano ali ovo je ziva istina...Nije ona fora: "u nase vreme je bilo lepse!" ali brate bilo je... Iz Svilajnca do Markovca pesaka, pa od Markovca do Nisa jednim vozom, pa od Nisa do Zajecara drugim vozom, sto li smo isli do Nisa, Boga pitaj ??? ???...ne secam se kako smo se bese vracali : valjda isto vozom!? Zezanje tri dana-opsutencija 1000% niko te ne dira, cak ni jednu frku nisam video tri dana svi veseli, opusteni ma ekstraaa... Ehhhh, those were the days, my friend (Mary Hopkin)...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje posecujem gitarijadu,ne bas redovno, i sve je gore i gore,tuga jedna.Sve je to do organizacije,bio sam letos na moto skupu u ZA,izvanredno organizovan i posecen,meni najbolji u sezoni,znaci da moze-samo ako se hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim da i ako sam prodao MZ-a, pratim koliko mogu desavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ti lepo kad pratiš dešavanja da daš 1.000 dinara, dobiješ Deda Mraz odelo i 26.12. ideš za Sremčicu. Evo nastavak posta sam obrisao jer sam psovao, širio govor mržnje prema političarima, identifikovao krivce za nebrigu o deci, imenovao odgovorne i naveo njihove zloupotrebe kao i manipulacije nad medijima zarad izbornih poena i osnivačkih skupština novoformiranih partija... Kaže vic: Zaustavlja policajac čoveka. Ovaj moli, kuka, kaže ako me pustite ispričaću vam jednu šalu o mami u kuci. Kaže pandur, 'ajde ispričaj ''Pa jeb. ti pas ma..r''. ;D ;D ;D Političari, kako volim da se šalim sa vama. Kukuuuu, kakav disciplinski izgred, izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji slave sv. Nikolu želim srećnu slavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji slave sv. Nikolu želim srećnu slavu! Takodje...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... ;D A s obzirom da je Sv. Nikola zastitinik morepolovaca i putnika (samim tim i bajkera) onda izgleda da je svi slavimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ja ko je na Forumu i tužna je situacija, od 9.000 ljudi samo Picasoo radi. Kakav gazda, reči nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja "saram" ,MZ Svet,FB,mail,nacinalna klasa i malo sredjujem fotke koje su se nagomilale i to bez ikakvog reda.Nisam mrdn`o dupence od kompujtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Uzdravlje Ja sam se ovih dana bavio sa el instalacijom za emzu,napravio sam celu novu,postavicu slike kad zavrsim jos neke sitinice. Nema nigde ni malo izolir trake,sve kako je i fabricki bilo,samo sad sa termo buzirima,savrsena stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 19, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan moto mraz požega View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Uzdravlje Ja sam se ovih dana bavio sa el instalacijom za emzu,napravio sam celu novu,postavicu slike kad zavrsim jos neke sitinice. Nema nigde ni malo izolir trake,sve kako je i fabricki bilo,samo sad sa termo buzirima,savrsena stvar... Jedini materijal koji se na visokoj temperaturi skuplja ili smanjuje. Ne vidjeno zezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja se za 50 posto i posle ne moze da se rasiri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...