jigoro cano 234 Napisano Januar 9, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onim mini kamericama ? Rusi nece ( ne mogu ) da registruju vozilo ako je nemaju . Nas drug ( LISAC ) spasio se jer je imao kamericu na motoru . Pokazao je policajcu da ce upotrebiti kao dokaz na suocenju ceo njihov razgovor i dogadjaj . Eto , neka i on kaze ( pise ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 9, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto jes - jes, probali da me ubede da sam napravio prekrsaj, ja kazem da nisam, i na njihove oci skinem kameru sa motora i stavim u dzep i dodam, da ja imam sve snimljeno pa nek pisu prijavu pa da snimak gledamo zajedno kod sudije. Samo se kiselo nasmejali, vratili dokumenta i teraj dalje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 10, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to imam ali sam demontirao jer kamera snima i zvuk što u taksiju znači razgovor. Moguće je da ne bih imao problema zbog toga jer ta kamera u zatvorenom štiti bezbednost ali mi je baš bila neprijatna reakcija ljudi koji su se vozili. A kakve priče čujem to ne mogu da objasnim, dođem kući mrtav umoran ne zbog lošeg vremena i gužvi nego što mi je glava puna gluposti, budalaština, prostakluka ma svega... Kad bi svaki dan ovde napisao samo jednu "dogodovšinu" koja se desila mislim da biste i vi poludeli samnom. Ali mislim da će morati tako sa kamerom pa kome smeta šta da mu radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 10, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo kazes ljudima da je mikrofon iskljucen i da kamera snima samo put i resis problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Januar 10, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Zapušiti mikrofon žvakom, pa mirni svi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 11, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Biće tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 17, 2017 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za drustvo Malo sam prelistao MZ SVET i vidim nista se nije promenilo ista meta isto odstojanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Januar 17, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce poceti da popusta letargija...veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 17, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moraće da popusti ali neka popusti i hladnoća pa da obradujem Crnca nekim radovima. Hoću da vidim kakvo je stanje jer Crnac stoji napolju opet bez pokrivača. Samo to nije zato što ga nisam stavio nego zato što Žule jača zubiće pa cepa umetnički, krpeža nema. A Žule je džukac, džumara, ženka od 8 meseci, sterilisana, vakcinisana i izrazito privržena. Jebi ga, hranim je, birkam vitamine mada Žule više voli kuvano tj. pečeno. Žule je ipak divlji džukac koji ima svoju teritoriju i ljude koji je hrane svaki dan. Pocepala je jedno ciradno platno sa Crnca a za njim i Luisovu ciradu koju sam tek doneo iz Nemačke, opet sa Crnca. Sada pošto je Crnac "go" pojela je pola cirade sa Honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 17, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vadi joj zube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 18, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ili isturpijaj joj zube Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ogradi motore nečim, ne diraj kuče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа да је то раса као и мој пас-Чурушки Лубеничар, врло захвална раса...аутохтона...позз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 18, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan _DSC0351 by Šumi Zmajček, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 19, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna fotka! Nego, kad ćemo okupljanje neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 19, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da nam se pohvališ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 21, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo, piše ispod fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 21, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Matori ljudi teško čitaju sitna slova.Vizuelizacija je bolja opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 21, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su dobre a klinci hoće da me ubiju što nisam uzeo taj motorić kada je bio u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 21, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da nam se pohvališ... Nisam pratio temu "cerade", ovo je bilo cisto da se vidi kako mi izgleda motor vec 2 meseca.. PS. Fotografisao sam posle duzeeeeg vremena pa se time hvalim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Januar 21, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Greota da stoje motori napolju makar i pod ceradom... jbg bas mi zao gledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 21, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Greota da stoje motori napolju makar i pod ceradom... jbg bas mi zao gledati Nema gde, a da ga mogu svaki dan pogledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Januar 21, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Donesi kod mene u zimovnik ima mesta koliko hoces redovno cu ga paliti i maziti i paziti ...i zvati djordje...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 21, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Imam zimovnik u Arilju, ali ne mogu da ga vidjam svaki dan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 21, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, piše ispod fotke Ma, mislio sam na fotku sa FB, ti u kombiju sa nekim motokotačem...zato sam pitao da li ima nešto da nam se pohvališ.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...