PICASOO MZ 425 Napisano April 21, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kataklinger cestitke za novu masinu! Sudeci prema ovome sto Duki prica, izgleda da svima naplacuju 1000-dinara vise jer jos nemaju taj pravilnik...!! Nemoguce da MZ od 250 placa istu reg. kao i, recimo neki motor od 10-tak godina iste kubikaze!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan porez za MZ-a 370 din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 21, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kataklinger, čestitke za ljutu mašinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam dali moze neko da mi ponovi kad i gde je skup (bilo je price kod bele crkve )dali to vazi jos uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 22, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam dali moze neko da mi ponovi kad i gde je skup (bilo je price kod bele crkve )dali to vazi jos uvek 28.V, Jasenovo izmedju Bele Crkve i Vrsca. E a sad opet greska koju sam uocio a nastala u policiji! Naime u onom papiru koji je umesto saobracajne upisao mi lik sledeci podatak : MZ ETZ 125 Lux :lol: Tako da cu morati posle praznika da odem da reklamiram gresku, ionako mi je rekao da dodjem posle 20 dana, ima pravi novu karticu (saobracajnu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 22, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor nije registrpvan ali donecu ga da ga i drugi vide samo mi recite koliki je cip pa se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 22, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trebali na veoma brz način da skupimo pare za Skup jer nam je zadnji čas. Šumi, ako je gotovo sa štampom, da krenemo sa ovim poslom, a? Usput, nisam se video sa Srpkom jer neznam šta da tražim od čoveka, koliko prasića i koliko roštilj mesa ili kobaja. Ako bi na brzinu skupili pare mogao bih na vreme da javim čoveku ali bez para da ga zovem nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, ako je gotovo sa štampom, da krenemo sa ovim poslom, a? Nije gotova stampa, ali skupljanje love je gotovo moram da sacekam do iduce sedmice za majice. Inace racun je dostupan. (lova je kod mene). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 23, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, napiši nam ovde još jednom podatke, br. računa i ostalo da bi moglo što pre da se reaguje. Vreme nam ide, nije dobro. Nije ni smak sveta, može da se stigne ali baš u zadnji čas. Mada i prošle godine je isto bilo u zadnji čas, te može vreme te nemože pa na kraju mora i tako i bude. Zvao me Vlada iz Rumenke, Floydov pratilac, kaže da nam je drug otišao u vožnju do Italije onom Yamahom i da će doći na Skup obavezno. Bio je u Kisaču, dolaze Janko i sin 100%. Ja sutra idem za Sremčicu pa ako bi se neko provozao kao humanitarac nalazimo se u 10 a defile je u 11. Tamo ostajemo najdalje do 13h, deca treba da ručaju a i mi imamo pravo na VAskršnji ručak sa porodicom. Bivolje, kurblaj opaku mašinu pa da poteramo put Sremčice. Vule i ja dolili MALO goriva ali biće dovoljno . Namestio sam nove ručke volana, Mađarske su popucale pa sam uglavio neke sunđeraste ali i one neće dugo, ne deluju mi baš nešto. Okačio sam i retrovizore jer sam stare izlomio pa eto, nadam se da ću sa ovima sastaviti sezonu. Svo sranje koje me snašlo a odrazilo se na pare strašno mi je teško palo. Imao sam osećanje beznađa, ceo svet mi se srušio... Skup mi je bio opterećenje, ne zbog zasićenja nego razočarenja što nemogu da ispunim svoja očekivanja, što nema drugih stvari koje koče posao sem jebenih para i što je nešto potpuno sporedno od prvog dana sada tako važno da komplikuje realizaciju kompletno. No, biti prijatelj znači biti tu i u dobru i u zlu. Skupljaćemo pare a preko Srpka neću naručivati ništa jer zbog dogovaranja/ugovaranja/pripremanja dolazi nas nekoliko još u petak pa to vreme stvarno treba da bude namenjeno organizovanju a ne zapijanju dan više. Ok, možda malkice. Ove godine Skup treba da se održi jer prekidanja nema. Neznam šta još da krene po zlu na Skup se neće odraziti. I Skup za 5 ljudi je NAŠ Skup, nekomercijalan, neprofitan, za ljude sa srcem na dva takta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 24, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan HRISTOS VASKRSE braco MZ-jasi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 24, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 24, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Voskrese ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan VAISTINU VOSKRESE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 24, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Braco kako da prevedemo ovu pesmu: http://www.youtube.com/watch?v=pw6wmMPBgL4&feature=related Mnogo mi se svidja, trebalo bi je prepevati na naski, ili engleski.... skroz je nekako super... a.... nasao sam i tekst: Ja mialem wtedy kaski, z "ogorka" Przy swojej budzie trzymalem burka A Zenek, ten to mial wdziek Byl wlascicielem sztucznych szczek Lecz czymze byly te atrybuty Kiedy musialem co dzien do huty Pedzic "Komarem" w kolorach switu Alez sie wtedy nazarlem wstydu (ref.) Bo jazda na ETZ-cie Jest najlepsza jazda na ¦wiecie A jazda na "Komarze" Powoduje inflacje marzen Ja ciebie wiozlem wtedy na baku Gdysmy wjechali w pole z burakow A, ze to byly buraki pastewne To jak nie wjade, i jak nie "glebne" A moi kumple jedza kotlety A ja pieniadze wciskam, w skarpety Na ETZ-te jestem zaciety Find More lyrics at www.sweetslyrics.com A mama jeszcze doklada, z renty (ref.) Bo jazda na ETZ-cie... Taki na przyklad Easy Rider Jezdzil motorem, i mial z tego frajde Ja tez Rider-em bede "niewaskim" Choc u mnie, na wsi jest grunt dosc grzaski Ja, w mojej glowie mam sytuacje Otwarta przestrzen, wiatr, i wibracje Kupilem sobie nawet perfumy Z zapachem "¦wiezo palonej gumy" (ref.) Bo jazda na ETZ-cie... Dla jednych piekna jest Costarica Inni to wola schlac sie, i rzygac A ja co wole, juz chyba wiecie Ja wole jazde na ETZ-cie! Bo jazda na ETZ-cie... (ref.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 24, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sta veli google (sve samo ne)prevodilac... Тада сам имао кациге, са "краставац" Када сам одржао своју пролио бурка Зенек, имала је шарм Он је био власник вештачке вилице Али, шта су ови атрибути Када сам имао сваки дан да Топионице Журба "комарца" у бојама зоре Не, онда стид назарлем Због вожње ЕТЗ ИИИ Је најбољи коњ | свету вожња на "Комарзе" Инфлација изазива снове И лове иоу, ја сам возио када Бакуу Када смо ушли у поља шећерне репе И, као што су репа То је као да нису донели, па како да не "глебне" И моји пријатељи су јела котлета И ја исцедили новац у чарапама На-ЕТЗ је заглављен И моја мајка и даље чини, уз пензију :jee: :jee: ...bezveze da copy-pastujem vise hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 25, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je vama dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 25, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo u Sremčici, provozali se po praznom gradu. Vule je snimao iz prikolice aparatom a meni je posle bilo krivo što nije snimao kamerom mada sam mogao da nakačim i novu kameru GoPro, baš za motor. Na snimku nema ništa spektakularno, ide Crnac u koloni na defileu: http://www.youtube.com/watch?v=cWBiwHuBfy0&NR=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 25, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mora Crnac da dobije kompresorsku sirenu da bi se cuo u masi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 25, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sirena je izuzetno jaka ali mislim da si u pravu, to bi bila prava stvar. Čuo sam da ima kod Kineza za 500 din sa sve relejom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan mikac, predacemo cesima da pevedu pesmicu (mislim da je na ceskom, a i za poljaki imamo koga da pitamo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se vozao danas, zanimlivo mestasce valja za posetiti.. (biciklom nemam para za benzin) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 25, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Manje bi te kostao benzin nego hrana posle ovakvog napora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Manje bi te kostao benzin nego hrana posle ovakvog napora. isto.. presao oko 50-60km.. ali kad sam dosao kuciiii.. pojeo sam za troje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 25, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je strašno što sam loš sa parama a sad vidim da je još strašnije jer nisam jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je strašno što sam loš sa parama a sad vidim da je još strašnije jer nisam jedini. http://www.youtube.com/watch?v=zvmFzVL1N6Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...