zverinjak 403 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ode ti u manekene..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. A njima zelim puno sloge ,ljubavi i da da Bog naslednika! A evo da se pohvalim sa cim sam sebe danas pocastio. nije los, moze li se znati cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom. Kakvog je tasta dobio, Bog ga pogledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se tezgari i nesto sa strane u ova vremena Nije nikakva tajna cena,prsluk je kupljen ovde u Pancevu cena je za mene bila 50 eura inace je 60 jer mi je lik tu u komsiluku. Znaju ga skoro svi bajkeri sirom Srbije radi sve od bisaga ,valjak torbica,koznih navlaka za rucice,novcanika za bajkere i prsluka. Prsluci inace idu u zavisnosti od debljine koze i modela u rasponu od 40-60 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 20, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo jedan vremenski period pa da objavim i zasto.Naime cerka mi se udala odnosno pobegla kako se to kaze 4. februara tako da mi nije bilo nidocega.Posto sam se sada malo stabilizovao evo me opet.Pratio sam forum svremena na vreme ali nisam aktivno ucestvovao. Cestitke Mora da se tezgari i nesto sa strane u ova vremena Nije nikakva tajna cena,prsluk je kupljen ovde u Pancevu cena je za mene bila 50 eura inace je 60 jer mi je lik tu u komsiluku. Znaju ga skoro svi bajkeri sirom Srbije radi sve od bisaga ,valjak torbica,koznih navlaka za rucice,novcanika za bajkere i prsluka. Prsluci inace idu u zavisnosti od debljine koze i modela u rasponu od 40-60 eura. Pera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Pera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pitaj čoveka pošto su kožne pantalone. Uzeo bih protektore iz Luisa ako on nema. Nije problem kupiti po katalogu ali kad dođe onda je gotovo, šta si dobio to ti je a nisu baš sitne pare sa kojima bih se zezao. I mere su mi čudo, na 184-185 visine 105 težine. Opet sam se usvinjio, ubiće me Bivolje. A voleo bih dobre pantalone, uzeo sam dobru jaknu u Grčkoj pa bih kompletirao, da se ne plašim puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 21, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno: Jeste interesantno, nego iz koje je ovo godine??? :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 21, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. A njima zelim puno sloge ,ljubavi i da da Bog naslednika! A evo da se pohvalim sa cim sam sebe danas pocastio. U svidja mi se, ali tetovaza!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan U svidja mi se, ali tetovaza!! HVALA. I tetovazu sam odradio relativno skoro. Vujo raspitao sam se za kozne pantalone, cena je 100 eura i naravno treba da ti uzme mere a ti biras kakvu kozu hoces i da li ces obicne ili sa tregerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, eto me čim se malo prolepša, taman prilika da se provozam a da nije po gradu. Doduše, treba i da ga registrujem ali valjda ću i ja nekad dobiti platu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno: Jeste interesantno, nego iz koje je ovo godine??? :stabre: Iz "naseg" vremena, onomad, `43 godine, samo se ne secam da li je bio sedamsto ili osamsto...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vujoooooo,,,upecn si na tv,u nadjoh slucajno snimak na you tubetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan vujoooooo,,,upecn si na tv,u nadjoh slucajno snimak na you tubetu Lepo kazes Vujo!!!!!!! PS. Za 2 dana u BG-u najmanje 10 puta su me sasekli, cak me jedna budala preticala na duploj punoj liniji... a bila desna prazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Mart 22, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudi da se malo a bice i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pazite malo kako vozite, dok se vozaci ne naviknu na motore, posle bice sve ok. samo strpljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Udari me neka apatija. Svega mi je dosta, sve mi se smučilo, ne nalazim više zadovoljstvo ni u čemu. Kriza srednjih godina, šta li je koji moj... Svuda sam bio, sve sam video a ono što nisam sigurno i neću pa ne vredi da žalim. Ovako ne valja, da menjam nemogu jer mi se ne izlazi iz šablona, i da je drugačije ne bi bilo dobro... Nemam ništa ali imam dovoljno jer mi ništa i ne treba. Dobro je i ovako kad već nije drugačije, samo da me neko ne cima, ne izmišlja koješta, šta bih ja sve mogao ili trebao... I da hoću da menjam nemogu, taj sam koji sam, zanimanje je ovo koje jeste, da emigriram nemogu vezan sam decom i roditeljima, da dirinčim od jutra do sutra nemam potrebe kad je ionako isto sranje... Na kraju, isto je kao i na početku, šta sam se kuresao koji kurac? Ih da mi je da zaspim pa da se probudim mlađi, kad je noć zvala, muzika se u tišini čula, kada nije bilo dovoljno vetra po Beogradskim ulicama, kada sam osećao ženske grudi na svojim leđima dok vozim motor, kada su dve rakije bile dosta, kada su svi snovi bili zajednički i kada sam verovao u budućnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 23, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Au brate, al' si mu ga ti dao po moždanim iznutricama. Nemoj ja da krenem... Znaš već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan vujo, stvarno, koj ti je cvetko? nismo navikli da citamo ovakve postove od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan p.s. za zenske grudi - sad ce sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 24, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se ne izjasnjava za Grocku u petak? Da ponovim Picaso, MZ(Mihac), Shabi i Crni Igor bitice tamo. p.s. Igore dolazis li sa onim drugarom sto vozi MZ ili sam?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 24, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, evo ja da se izjasnim... Ja u Grocku neću moći da dođem iz finansijskih razloga. Možda zvuči čudno kako ni za toliko nemam, ali tako je. Opasno pritislo! I ne pušta već ima tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Udari me neka apatija. Svega mi je dosta, sve mi se smučilo, ne nalazim više zadovoljstvo ni u čemu. Kriza srednjih godina, šta li je koji moj... Svuda sam bio, sve sam video a ono što nisam sigurno i neću pa ne vredi da žalim. Ovako ne valja, da menjam nemogu jer mi se ne izlazi iz šablona, i da je drugačije ne bi bilo dobro... Nemam ništa ali imam dovoljno jer mi ništa i ne treba. Dobro je i ovako kad već nije drugačije, samo da me neko ne cima, ne izmišlja koješta, šta bih ja sve mogao ili trebao... I da hoću da menjam nemogu, taj sam koji sam, zanimanje je ovo koje jeste, da emigriram nemogu vezan sam decom i roditeljima, da dirinčim od jutra do sutra nemam potrebe kad je ionako isto sranje... Na kraju, isto je kao i na početku, šta sam se kuresao koji kurac? Ih da mi je da zaspim pa da se probudim mlađi, kad je noć zvala, muzika se u tišini čula, kada nije bilo dovoljno vetra po Beogradskim ulicama, kada sam osećao ženske grudi na svojim leđima dok vozim motor, kada su dve rakije bile dosta, kada su svi snovi bili zajednički i kada sam verovao u budućnost. Uuuuuu ala si ti u down-u braleee...! 'Oce to s' godinama, Vujo druze moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, da li se secas predhodne veceri, ako si nesto pio , da nije to bila ova rakija? Citam po novinama da su mnogi prosli gore od tebe. PS. Dodji kod mene u garazu posle 16h na pivkanu....lagana spika, kako je sve to pocelo," tell me something about yours childhood"? Imam raznih casopisa, mozes videti na fotkama. Ne racunaj na onaj osecaj grudi na ledjima,ne prilici nama to da radimo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Mart 24, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se ne izjasnjava za Grocku u petak? Da ponovim Picaso, MZ(Mihac), Shabi i Crni Igor bitice tamo. p.s. Igore dolazis li sa onim drugarom sto vozi MZ ili sam?? Da,dolazimo Ljubisa,ja i jos jedan drugar iz Beocina sigurno-mi smo tamo domaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...