MZ 80 Napisano Mart 3, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E,ja bio u BG , zavrsio mnooogo pre vremena i da se ne bi mlatarao ujutru po BG-u (9h ujutru) navatam prvi bus i kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan mislim da producent tu ima najvecu zaradu, pa posle ove sitne ribe Rekli smo bez politike.Zato bolje da pricamo recimo o filmu.U poslednje vreme svi filmovi lice jedan na drugi, slican im je scenario i rezija, samo su drugi glumci.Ko je gledao mogao je da se uveri da izmedju naseg domaceg filma i ovih naj novijih stranih nema velike razlike.Nema tu vise umetnosti vazno je samo prodati sto vise karata a ko tu najvise zaradi neznam bas tacno, mislim reziser!!! Zato ja vise volim da vozim motor oko njega se vise razumem nego u filmove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Skinite ovo tv player portable ,kad pokrenete sa leve strane idite na Dmax, ustvari videcete o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 8, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro, dobar dan!!! Sta se radi MZ-jasi!? Zenske bajkerke planiraju voznju sledeci vikend do Baba,najavljuju 16 stepeni! A vi se stisli,a !?!!! Heheee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci vikend dolazim u BG.. ukupna voznjica 380km.. PS. Bice i vise od 16 stepeni, sad u petak 14... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... PS. Bice i vise od 16 stepeni, sad u petak 14... 'Fala q.... i Petru Dobrnjcu-dojadi mi vise ova 'ladnoca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro, dobar dan!!! Sta se radi MZ-jasi!? Zenske bajkerke planiraju voznju sledeci vikend do Baba,najavljuju 16 stepeni! A vi se stisli,a !?!!! Heheee Sta su zenske, kao medvedi. Prespavale zimu i sa prvim suncem oce u diko. Polako, da se razmrdamo. Informacija o poreskim stopama kod registracije motorcikala, uporedna sa starim. Predpostavljam da dosta nas ceka sa prolecem ovaj izdatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Za Picasa: http://vreme.yubc.ne...&idz=1&idf=5833 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sumi... Kod poreza treba uzeti u obzir i godiste motora...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sumi... Kod poreza treba uzeti u obzir i godiste motora...!! Tacno za moj MZ 87 god, porez je 390din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sve zajedno može da izađe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sve zajedno može da izađe? 9100 + tehnicki.. ali nema da brine registrovan sam jos 10 meseci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa što bre ne pustiste bar jednu stranu da se radujemo prolepšanju vremena već odma REZ s porez!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sve zajedno može da izađe? 9100 + tehnicki.. ali nema da brine registrovan sam jos 10 meseci.. Da li je to SVE sa novim tablicama ili samo onaj iznos sa uplatnica što daju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to SVE sa novim tablicama ili samo onaj iznos sa uplatnica što daju? sve sa tablicama 12 uplatnica.. 8774.00 dinara + provizija banke ZA NOVI BEOGRAD + tehnicki.. ZA Arilje (vodimo se pod Uzice) 9002.00 dinara + provizija banke + tehnicki 1500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro, dobar dan!!! Sta se radi MZ-jasi!? Zenske bajkerke planiraju voznju sledeci vikend do Baba,najavljuju 16 stepeni! A vi se stisli,a !?!!! Heheee nisam znao da postoje muske bajkerke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 8, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Uf jbm ti sunce kalaisano! Prošla registracija sa sve tablicom i kucanjem saobraćajne me koštala 7 konja, a sad će da bude 10. Kako li smo samo uzalud bili ispred Skuštine... :givemebeer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 9, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uf jbm ti sunce kalaisano! Prošla registracija sa sve tablicom i kucanjem saobraćajne me koštala 7 konja, a sad će da bude 10. Kako li smo samo uzalud bili ispred Skuštine... :givemebeer: Ajmo ponovo!!!!!!!! opet ce da nam smanje nesto.. (kao sto su sad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan BJBikers Forum> Motocikli> Vozili smo> Ostalo Ovaj podforum treba da pruža informacije o svim motorima. Da bi se unificirali postovi i do informacije lakše došlo postavljen je kliše kako opisati motor. Mislim da je bolje da mi pišemo o našem motoru nego neko drugi. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58709-mz-etz250-etz250a/page__pid__1031339#entry1031339 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sumi... Kod poreza treba uzeti u obzir i godiste motora...!! Tacno za moj MZ 87 god, porez je 390din.. Za mog '79-to godiste bi trebalo da je porez 1 din. :lol: al' verovatno je i za mene oko 400 din.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan MZ-jasi gde ste za vikend?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Negde na jahanju... :moto3: samo jos ne znam gde! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja sklapam motor konacno !!!!!! zavrsavam ga za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Beogradski MZ-jasi dolazim u nedelju kod vas mozemo se nadjemo negde?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...