Biker Q 1642 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ranije video u oglasniku da neko prodaje neke kornjace, ili tako nesto mu je glasio oglas, svih velicina. Sada ne mogu da ga nadjem u oglasima, pa neka se javi ili neka mi neko da kontakt ako takav prodavac postoji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Gladijator-kornjaca-3834717-oglas.htm?filter_id=6025064 http://www.kupujemprodajem.com/Kornjaca-stitnik-za-ledja-3834813-oglas.htm?filter_id=6025064 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fala, javi kad idemo na pivo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da ne dobijes cepanicu umesto kornjace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto cepanicu? Jel neki prevarant, kazi slobodno da znamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mmogu da ga poz i odem da vidim pa ja da uzmem i posaljem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Februar 9, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ranije video u oglasniku da neko prodaje neke kornjace, ili tako nesto mu je glasio oglas, svih velicina. Sada ne mogu da ga nadjem u oglasima, pa neka se javi ili neka mi neko da kontakt ako takav prodavac postoji... :lol: Ја прочитао корњаче, видео Ниш, сетио се корњача које у изобиљу срећем кад одем на југ, отворио оглас.... :zbunjen: кад оно видим да лик не продаје шумске корњаче, него гладијаторе и 'корњаче' 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da bas je u oglasniku sa motorima prodavao sumse kornjace, a i sta cu kada mu je tako glasio oglas. Inace mislim da su kornjace zasticena vrsta i da ne mogu tek tako da se prodaju, ne znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da znam o kome se radi, nije prevara , ali ako nesto znaci takodje mogu da proverim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne predstavlja neki cim proveri kakvi su ti gladijatori, svestan sam ja da za taj novac ne mogu da budu vrhunskog kvaliteta ali bi pokusao da napravim neku postavu za jaknu. Takodje vidi recimo XL za koju je visinu/tezinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili ga samo pozovi i pitaj sve ovo. Poz i hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i da se javis meni... \/ \/ \/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1292 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ja gladijator od gorepomenutog prodavca iz Niša. Nije prevara, čovek prodaje jos ponešto od opreme. E sad ja sam uzeo neki od xxxl ili je čak xxxxl (4XL) za mojih 98kg i 110 obim grudi i opet je mali. Tj nije on mali koliko nikako da ga podesim da se u njemu osećam komotno. Kornjača je odvojima od tela gladijatora i može da se nosi posebno uz dodatak dve trakice za zatezanje. Ono što se meni nije svidelo je malo nabudžen izgled štitnika na laktovima i ramenima i osećaj da se nekako stalno podize naviše Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Februar 12, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko tražiš ga jer ti umesto kornjače poslao patku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, kornjaca za patku... (duzi model kornjace). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga tek sad vidoh , trebao si na pm da mi se javis, svakako mi je drago da je ipak sve OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga tek sad vidoh , trebao si na pm da mi se javis, svakako mi je drago da je ipak sve OK ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...