Zeljkamp 3341 Napisano Februar 8, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko iz Nisa i okoline, Niske Banja bi bila idealna, ko bi mogao da ode i da pogleda jedan skuter koji mi je zanimljiv za kupovinu. Potrebno je proceniti u kakvom stanju je skuter i nista vise. Ovo ne bi trebalo da predstavlja veliki problem jer je, makar po recima prodavca, skuter bukvalno nov i na satu ima nepune 3000km. Fotografije koje su napravljene proslog leta i koje mi je prodavac poslao, govore da ne laze. Da ne davim vise, neka se javi kolega ko je voljan da pomogne i sve cu mu objasniti telefonom. Kontakt moze na PP, ovde u temi ili na 065/877-7776. Unapred hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ajde ja cu da vidim ako mogu da odem sutra? Ako ne u ponedeljak tek posle ispita 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3341 Napisano Februar 8, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 2. 2013. at 22:42, Dzony93 je napisao: ajde ja cu da vidim ako mogu da odem sutra? Ako ne u ponedeljak tek posle ispita Pusti mi broj na PP da te sutra nazovem ako se ne snadjem. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narednih dana poprilicno zauzet , ali ako ti se ne javi niko , voljan sam da ti pomognem moj broj ti je 0642255462 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3341 Napisano Februar 9, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3341 Napisano Februar 10, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Job done! Hvala svima koji su se javili i hteli da pomognu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...