a.i.c. 37 Napisano Septembar 5, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan a da mi ostanemo kod lamela od pretisa...ima li neko ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav...moze pomoc imam u ponudi nsu max 250cc..kakav je to motor ja mislim da je godiste 1968..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo se ređe sreće nego 175. Nisam ga imao ali od onih koji su ga vozili čuo sam da je odličan motor, manje više kao i svaki NSU. Opet, sve zavisi od stanja, kako je održavan. Pre par meseci razgovarao sam sa čovekom koji ga vozi skoro trideset godina i kaže da je mašina perfektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Kritična mu je bregasta,i klackalice,ako je to dobro sve ostalo se lakše rešava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam video motor ...stanje nije bas dobro dosta je zardjao i nije paljen i vozen 25-30 godina...jel se to isplati mislim npr masina sta mislite jel moze da se spase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan ako je 250 onda je to supermax.nemoj da te plasi sto masina nije paljena 20 i kusur godina,oni su jako dobro napravljeni,to je sve za rat i od rata ostalog materijala napravljeni sto je izuzetnog kvaliteta.neki misle da im su ekscenteri slaba tacka,NE,samo ih treba znati nastelovati i nit se cuju nit se istrose za kratko vreme.A to sto bi "Goran NS" rekao tj pisao da su redji od pretisa,je ali sa time i vise paznje privlace i stecu vecu populaciju.A sto bi "triton" rekao da im je bregasta i klackalice kriticna,neznam,nebi rekao,a to iz iskustva pisem,ne svojeg vec od drugarovog...ja ti mogu reci da kupuj,naravno ako je i cena normalna.ja aktivno vozim pretis-a,neznam sta bi mogao napisati da mu je slaba tacka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate..sutra cu da stavim slike da vidite posto nisam strucnjak ali verujem posto je nemac da moze da se spasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan mali info znaci nsu max 1953 godiste crna boja broj sasije je 1 242 596 sutra idem da ga uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Octobar 6, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Hajde vrati se i daj neku sliku da vidimo mašinu, nema te pola meseca, gde je taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Octobar 12, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan dok sam se ja organizovao prodat cena 8000 hiljada dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan To ti je Vlado nauk za sledeći put,Jbg to je za džabe ako je prodat za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan NSU 0 Napisano Januar 3, 2015 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nosače za sedista od NSU PRETIS 175 sicevi u nebitnom stanju ako ima neko nek javi...ili za pare ili da se menjamo za delove od pretisa imam i ja puno delova od njega.moj br mob 063/7526677 Marjan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108755-nsu-pretis-175/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdex 1 Napisano Avgust 1, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bor Motocikl: NSU Pretis Prijavi odgovor kao problematičan Kolege gde bih mogao da nađem knjigu u elektronskoj formi ili štampano a čija je tema opravka NSU motora? Nešto kao : "JNA knjiga MOTOCIKL PRETIS MAXI 175ccm" ili NSU max Uputstvo za popravak 1960. Original motocikl Pretis ili slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 2, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovo JNA radioničku knjigu gde je sve prikazano do najmanjeg dela - u štampanom izudanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdex 1 Napisano Avgust 2, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bor Motocikl: NSU Pretis Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je knjiga na prodaju ili je možda imaš skeniranu i kakva je mogućnost da dođem do nje obzirom da sam mnogo udaljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 2, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je knjiga na prodaju ili je možda imaš skeniranu i kakva je mogućnost da dođem do nje obzirom da sam mnogo udaljen Nemam je skeniranu, a nije ni na prodaju. Mogu da ti je isfotokopiram i pošaljem ti poštom što bi te koštalo onoliko koliko ja platim kopiranje ( i koričenje spiralom - ima 220 strana ) - verovatno oko 500 - 1000 dinara + ptt troškovi . Zadnji put kad sam fotokopirao knjigu ( pre par godina ) je bilo tu negde oko 500 dinara, ali smo smanjili strane tako da su dve stale na jednu stranu A4 formata. Pretpostavljam da ako bi bilo jedna strana na jednu stranu A 4 - da bi bilo duplo skuplje, pa od volje ti - kako ti hoćeš . Mogu sutra da pitam u kopirnici tačno - koliko bi šta koštalo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdex 1 Napisano Avgust 2, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bor Motocikl: NSU Pretis Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao da je skeniram pa čak i da je odštampam i povežem spiralom za džabe, ali da ne bi komplikovali, raspitaj se koliko bi koštalo obostrano kopiranje pa da se dogovorimo o ostalom. Malopre sam našao na jednom sajtu gde se prodaje sve i svašta da se prodaje čini mi se baš ta knjiga ali mi je cena malo veća pa se ratzmišljam ima li malo jeftinije (tvoja varijanta je jeftinija sigurno za duplo). Javi mi, molim te, ako ti ne bude bilo teško. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdex 1 Napisano Avgust 7, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bor Motocikl: NSU Pretis Prijavi odgovor kao problematičan drumskalisice jel će biti nešto od onog uputstva za NSU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 7, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma, biće - sastavili me neki poslovi ovih dana, a ova vrućina ubija. - Nisam zaboravio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdex 1 Napisano Avgust 8, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bor Motocikl: NSU Pretis Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok. Izvini, umem da budem dosadan. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam da postavim knjigu u PDF-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo postavio sam ovde: http://www.4shared.com/office/-y876e93ba/knjiga_nsu_pretis_175_maxi.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...