The_One 53 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Godinama sam ga nagovarao da pravi decu, jer sam bio ubeđen da bi deca bila još luđa od njega, a to ne bi nikako bilo loše u ovom ludom svetu, ali nažalost nije stigao, a mislim da je bio bliže nego ikad. Nisam nikad bio neki vernik, ali Igore, brate, prijatelju, srodna dušo, široki ti putevi nebeski i poslednji put ti želim srećan put. poslednji put sam ga videla baš na mišeluku i pominjali smo decu i porodicu... pitala sam ga kad će? nisam našao svoju polovinu... još... i nasmejao se petropanovski... za par sati idem tamo gde počiva njegova ljuštura, želim da verujem da mu duša uživa... a ako budem u prilici zapiškiću transformator za njega! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Februar 9, 2013 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru,velika steta.Na kraju samo ostane druzenje ,putovanja ta pozitivna energija podeljena sa ljudima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan meni je ostalo u secanju ono lokacija:svemir...izgleda da je bas takav i bio. pocivaj u miru, saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Februar 9, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom Majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Bas bedak. RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 10, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 10, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Dzigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Secam se teme kada je izgubio motor posle neke zurke i kada su se svi bacili u potragu... Verujem da si otisao na neko bolje mesto,pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 11, 2013 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh ovu tužnu vest Nisam ga lično upoznao. Čuli smo se preko foruma i par puta telefonom kada smo dogovarali da izdelimo kupovinu jednog maskirnog bajkerskog kompleta sa sajma motocikla. Meni su odgovarale pantalone a njemu jakna pa smo to izdelili na pola. Dovoljno mi je bilo par minuta razgovora sa njim da zaključim da je bio laf i veoma korektan čovek. Baš zbog toga mi je jako žao što mu se ovo desilo. Šta reći, tuga za čovekom... :'( Laka mu zemlja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad procitah... :'( :'( Nisam poznavao coveka licno. Nikad ne ostavljam komentare u crnoj hronici, al sad moram. Dok sam citao svojevremeno njegov putopis ``Riba zvana Vanda``, putopisac mi se suptilno i nenametljivo uvukao lagano pod kozu pa sam sa uzivanjem gutao ispisane redove. Divne slike sa putopisa...secam se dok sam citao putopis (tad jos nisam imao motor nego sam jos uvek mastao o njemu) ostala mi je upecatljiva slika gde Dzigi stoji izmedju nekih borova sta li je a iza njega more (ima ta slikica okacena na prethodnoj stranici)...Slika je poezija bez reci...more, suton, usamljeni motoras sa svojom masinom... Ponekad premotavam film unazad kako sam i zasto usao u moto svet jedna od stvari koje mi se motaju po glavi uvek bude i ta slika. Hvala moto druze. Sad verovatno jases nekog krilatog Pegaza preko mora vecnosti... Pocivaj u miru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad procitah... Nisam poznavao coveka licno. Nikad ne ostavljam komentare u crnoj hronici, al sad moram. Dok sam citao svojevremeno njegov putopis ``Riba zvana Vanda``, putopisac mi se suptilno i nenametljivo uvukao lagano pod kozu pa sam sa uzivanjem gutao ispisane redove. Divne slike sa putopisa...secam se dok sam citao putopis (tad jos nisam imao motor nego sam jos uvek mastao o njemu) ostala mi je upecatljiva slika gde Dzigi stoji izmedju nekih borova sta li je a iza njega more (ima ta slikica okacena na prethodnoj stranici)...Slika je poezija bez reci...more, suton, usamljeni motoras sa svojom masinom... Ponekad premotavam film unazad kako sam i zasto usao u moto svet jedna od stvari koje mi se motaju po glavi uvek bude i ta slika. Hvala moto druze. Sad verovatno jases nekog krilatog Pegaza preko mora vecnosti... Pocivaj u miru... Imaš tu sliku na 5-toj strani okačenu(možeš da je save-uješ, naravno ako želiš), to je slika sa mog i njegovog putovanja 2010, taman kada smo razapeli šator, on je stao ispred mene i ja videh kako stoji u "kontra svetlu" odmah sam znao da će slika biti fenomenalna, jedino što nisam znao, da će me ta slika zauvek od sada pa do kraja mog "druma" podsećati i na njegov poslednji gassss...naravno ima jako lepih slika i sa njegovog solo putešestvija pod sada već antologijskim naslovom "riba zvana vanda" Evo i i ovde informacija, da ne deluje pretenciozno i u neku ruku nepošteno možda prema nekim drugim kolegama koje su nas takođe napustili, ali ovo, nekako se nametnulo samo po sebi , ideja nije moja već nekih drugih kolega bajkera(naravno da mi je mila)reč je naime o jednoj vožnji, danas sam se video ponovo sa Džigijevim starijim bratom, i on se slaže da se u prvim lepšim danima marta meseca napravi jedna mala vožnja u frušku goru do ležimira i džigijevog omiljenog mesta vikendice, da se popije po jedna rakija, malo ljudi sretnu i prisete sebe i džigija u medjusobnom razgovoru pa nazad na mišeluk....bit će te obavešteni na vreme, pa ko oseti želju i potrebu dobro je došao...odjavljujem se do daljnjeg. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bio je drugaciji od svih ostalih forumasa. Neka mu je vecan pomen. Dzigi car. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Velika šteta i tuga neopisiva. Teško je poverovati. Džigi, čovek čiju smo ljubavnu priču s Vandom s uživanjem čitali. Nek su ti široki putevi nebeski prijatelju. Porodici i njegovom prijateljima moje najiskrenije saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 13, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dosta puta me nasmejao sa njegovim komentarima,nisam ga poznavao ali videlo se da je bio ok lik. Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima. Lično ga nisam upoznao, samo preko foruma, kroz njegove poučne postove, priče, doživljaje i pokoje prepucavanje. I šokiran sam ovom vjestima.....ne znam šta da kažem, sem da je ovo veliki gubitak, ode mlad čovjek, faca, laf...... U zagrobni život ne vjerujem, ali vjerujem da će Džigi nastaviti da živi kroz svoja djela, mnoge poučne postove(znanje) koje je nesebično podjelio po forumima i u srcima ljudi koji su ga poznavali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 13, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio pri kompu 15-ak dana, sad tek videh.... :'( :'( :'( Strasni peglaj nam nebo, kao sto si asfalt ! Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru DŽIGORE!... Nemogu da verujem da nas je napustio znamo se više od 25 godina prvi je probio led u našem društvu sa japanskim motociklom Hondom 250 koju smo svi probali u to vreme 80 i neke to je bila senzacija prvi japanac!!! a mi svi vozili tomose bt,apence itd. Nemogu da verujem da nas je napustio, nesvakidašnji lik pun čudnih izraza, uvek spreman za šalu,drugarski savet i šta reći više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja.. RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan tek sada sam procitao ovu tuznu vest. Pocivaj u miru Dzigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima , nek ti je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je laka crna zemlja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sjecam se price kad je izgubio motor i njegovog putopisa... Pocivaj u miru druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jako sam emoivan i jako retko posećujem ovu temu, tako da tek sada videh...tuga Počivaj u miru Džigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad video... Bem ti život... Bar je ostao spomen - za njegove priče poželeh da su moje - a nisam jedini! Saučešće svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...