Jump to content

Moto Zajednica

HONDA CR 125 za 700 e hitno

Recommended Posts

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Evo jedan drugarski savet, pusti njihove bezvredne komentare...

Ti imas svoju cenu i ja je postujem, bila ona u okviru realnosti ili ne.

Nazalost mene ne interesuje motor i zato necu dalje da komentarisem imam pametnija posla u zivotu nego drugima da spamujem temu.

Vidim da je jedino Mare70a zainteresovan cak je i dao ponudu, tako da se fokusiraj na dogovor sa njim.

Srecna prodaja, sve najbolje !

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Ja ne znam zašto urednici dozvoljavaju ovoliki bezobrazluk? Ljudi, pošteno je da kažete šta vidite na slikama ali pustite čoveka da prodaje svoj motor. Njegov je, može da traži koliko hoće.

• Podržavam 5

• Enduraš, 6361 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pa sad da li je bezobrazluk komentarisati oglas ili traziti 700e za ovakav motor je diskutabilno :) Sve sto dobije vise od 200-300 ja ga pojedem celog sa sve nalepnicama :)

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 360 postova
  • Motocikl: TDM 900

Vidim da niko ne pita pa ajde ja da pitam: Kako se pali ovaj motor, posto je agregat od cagive mitto(nema kurblu), a dugme za paljenje ne nadjoh na slici, sajla od kvacila treba da se menja a sajlu od kocnice nema(znaci ni na guranje ne moze)?

Rekao bih benzinom i sibicom, ali ne bih da spamujem1moto3.gif

A sad ozbiljno, covek prodaje ono sto ima, ako nekome odgovara uzece,ako ne nece i to je to.

• Svrati ponekad, 104 postova

Taman sam pomislio da owde nema normalnih ljudi,i da si svi dangube... A sada sam skontao da ima i onih koji su normalni i realni...JA prodajem ono sto imam ako nekom odgowara kupi ce ako ne onda boze moj poklonicu ga nekom.... Inace imam jednu jako ozbiljnu ponudu na pp a cowek cak nije ni napisao nista na oglasu...Ovaj motor kakav je takav,mene je sluzio i lepo vozao po planinama,menjam ga zato sto nemam vise prilike da ga vozim inace bi ga jos vozio,bez obzira na njegov izgled... Inace postujem swe dobro namerne komentare i one koji nisu...

• Podržavam 4

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Pa sad da li je bezobrazluk komentarisati oglas ili traziti 700e za ovakav motor je diskutabilno :) Sve sto dobije vise od 200-300 ja ga pojedem celog sa sve nalepnicama :)

Dajem 310evra,Aco ponesi nesto za zeludac,cini mi se da se tesko vari ovaj zalogaj

• Podržavam 4

• Enduraš, 6361 postova
  • Motocikl: CRF300L

Dajem 310evra,Aco ponesi nesto za zeludac,cini mi se da se tesko vari ovaj zalogaj

Nema problema, samo ga ti kupi, bar ces da vozis jednom muski strejt motor :P

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 244 postova
  • Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350

E sad mi tek nista nije jasno ( bojim se da pitam - sobzirom da sam izkritikovan za prethodno pitanje ) ali ovo je jace od mene : Kako sad na oglasu svima cena 550 a nama ovde uvaljivanje za 700 evra :stabre:

Inace meni netreba motor, ali vec mesec dana trazimo 125 -cu za drugara koji oce da se vozi samnom

Eto da vlasniku oglasa objasnim zasto me zanima i njegov oglas :Mina:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja