Stevan B. 635 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego...jel moze broj od ovoga sto ti je radiJo kovanu ogradu??? 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 7, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan drugarski savet, pusti njihove bezvredne komentare... Ti imas svoju cenu i ja je postujem, bila ona u okviru realnosti ili ne. Nazalost mene ne interesuje motor i zato necu dalje da komentarisem imam pametnija posla u zivotu nego drugima da spamujem temu. Vidim da je jedino Mare70a zainteresovan cak je i dao ponudu, tako da se fokusiraj na dogovor sa njim. Srecna prodaja, sve najbolje ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 7, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam zašto urednici dozvoljavaju ovoliki bezobrazluk? Ljudi, pošteno je da kažete šta vidite na slikama ali pustite čoveka da prodaje svoj motor. Njegov je, može da traži koliko hoće. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Februar 7, 2013 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad da li je bezobrazluk komentarisati oglas ili traziti 700e za ovakav motor je diskutabilno Sve sto dobije vise od 200-300 ja ga pojedem celog sa sve nalepnicama 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da niko ne pita pa ajde ja da pitam: Kako se pali ovaj motor, posto je agregat od cagive mitto(nema kurblu), a dugme za paljenje ne nadjoh na slici, sajla od kvacila treba da se menja a sajlu od kocnice nema(znaci ni na guranje ne moze)? Rekao bih benzinom i sibicom, ali ne bih da spamujem A sad ozbiljno, covek prodaje ono sto ima, ako nekome odgovara uzece,ako ne nece i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam pomislio da owde nema normalnih ljudi,i da si svi dangube... A sada sam skontao da ima i onih koji su normalni i realni...JA prodajem ono sto imam ako nekom odgowara kupi ce ako ne onda boze moj poklonicu ga nekom.... Inace imam jednu jako ozbiljnu ponudu na pp a cowek cak nije ni napisao nista na oglasu...Ovaj motor kakav je takav,mene je sluzio i lepo vozao po planinama,menjam ga zato sto nemam vise prilike da ga vozim inace bi ga jos vozio,bez obzira na njegov izgled... Inace postujem swe dobro namerne komentare i one koji nisu... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 7, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad da li je bezobrazluk komentarisati oglas ili traziti 700e za ovakav motor je diskutabilno Sve sto dobije vise od 200-300 ja ga pojedem celog sa sve nalepnicama Dajem 310evra,Aco ponesi nesto za zeludac,cini mi se da se tesko vari ovaj zalogaj 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Februar 8, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/honda-cr-oglas-69812/ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Februar 8, 2013 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad da li je bezobrazluk komentarisati oglas ili traziti 700e za ovakav motor je diskutabilno Sve sto dobije vise od 200-300 ja ga pojedem celog sa sve nalepnicama Dajem 310evra,Aco ponesi nesto za zeludac,cini mi se da se tesko vari ovaj zalogaj Nema problema, samo ga ti kupi, bar ces da vozis jednom muski strejt motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 74 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/honda-cr-oglas-69812/ E sad mi tek nista nije jasno ( bojim se da pitam - sobzirom da sam izkritikovan za prethodno pitanje ) ali ovo je jace od mene : Kako sad na oglasu svima cena 550 a nama ovde uvaljivanje za 700 evra Inace meni netreba motor, ali vec mesec dana trazimo 125 -cu za drugara koji oce da se vozi samnom Eto da vlasniku oglasa objasnim zasto me zanima i njegov oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze da si pratio video si da sam promenio cenu,a naslov ne umem,cena je 500 e na forumu i nema nikakwog uvaljivanja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena 280 e za sve sem agregata,agregat prodat....Pa ko ima volju snagu i zelju da se zabavlja evo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan znaci dobri su ti "EDI MURPHY"agregati kazes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...