longy 0 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima upravo sam nasao neki ram sa diferencijalom,i neznam od kog je modela!pretpostavljam da je u pitanju neki model bmw-a! evo slika,pa ako neko nesto zna,neka javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan R25 /2/3 bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan BMW R 25/2 25/3 ima drugačiji držač motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima upravo sam nasao neki ram sa diferencijalom,i neznam od kog je modela!pretpostavljam da je u pitanju neki model bmw-a! evo slika,pa ako neko nesto zna,neka javi! I pošto ti je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan BMW R 25/2 25/3 ima drugačiji držač motora Kako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW R 25/2 25/3 ima drugačiji držač motora neznam i ovaj ovakav guvernal da li ima r25? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao od cega je ram a guvernala moze da bude i od aviona.imam 2 fabricki restaurirana r25 jedan sa bocnom prikolicom a pre neki dan sam prodao 3 takva rama i jedan 70% kompletan r25 plus jos jedno 100 kg raznih delova valjda bi trebalo da znam ovo ako nista drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Ako malo bolje pogledaš prednji nosač motora na fotki videćeš da je obična ploča sa rupom,što znači da je 25/2 a 25/3 ima na ploči čaure sa gumenim uloškom. To je valjda dovoljno primetna razlika? Osim toga,to se može proveriti i po broju rama,što će pokazati isto,ako ga ima,i ako je original. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si sad pogledah mala razlika nikad nisam na to obratio paznju.pa neznam osim rezervoara i tocka nema neke vece razlike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao od cega je ram a guvernala moze da bude i od aviona.imam 2 fabricki restaurirana r25 jedan sa bocnom prikolicom a pre neki dan sam prodao 3 takva rama i jedan 70% kompletan r25 plus jos jedno 100 kg raznih delova valjda bi trebalo da znam ovo ako nista drugo imas li mozda rezervoar od njega,i osovine za oba tocka...ili ako znas,koliko to moze da kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivislav 0 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kobilje Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je od Dnjepra. To ti dodje ruska kopija BMW-a r-50. Imam takav isti u "rasturenom" stanju. Korman, naravno, nije od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima upravo sam nasao neki ram sa diferencijalom,i neznam od kog je modela!pretpostavljam da je u pitanju neki model bmw-a! evo slika,pa ako neko nesto zna,neka javi! r25 je,definitivno! predstoji mi,predpostavljam dug i tezak put da se ovo dovede da lici na nesto...,ali sta je tu je! od delova za njega imam jos i menjac! imam i ovaj blatorban,koji nije od njega...,verovatno je prednji blatobran od nekog drugog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 3, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni Dnjepar ? Ko što Mirko reče - BMW R 25/2 - što se vidi i po prednjim nosačima motora, a i po gornjim nosačima zadnjih amortizera ( Kod 25/2 se spuštaju na dole, a kod 25/3 su uzdignuti na gore par santimetara u odnosu na cev rama) . Takođe na gornjem nosaču zadnjeg levog amortizera imaš ukucan broj rama koji je kod modela 25/2 u rasponu od 245001 pa do 283650, dok je kod modela 25/3 u rasponu od 284001 pa do 331705 . Proveri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...