Milos_ca 2 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Kao sto naslov kaze opet sam doterao jos jednu bakicu u radnju da od nje devojku pravim ali kao i uvek kod starih ne odrzavanih motora problema na sve strane da predjemo na stvar motor je kawaski gpx 750 1987 godina mislim izbija iz auspuha plavicasto beli dim i puca iz auspuha sto je koliko sam ja upucen znak da su otisle karike i da mozda pusta malo vode u cilindar deo koji mene buni je zasto izbija dim iz one lulice na gornjem delu motora ona je blicu dela gde se kaci motor na ram ispod filtera vazduha i to izbija dobro ja kontam da je taj deo odvod pritiska iz masine ali da izbija dim to mi nije normalno sta vi mislite o tome izvinite sto nemam bolju sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su jako lose karike, tj. klipno cilindarski sklop, nije to cudno.... Mozda i tefloni i vodjice ventila +, pa eto jos malo viska karterskih gasova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto te cudi da ima karter gasova ako vec kazes da su lose karike itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan provalio sam sta je problem vreme je za generalnu otisle skroz karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan neki pametni majstori prevrnuli srednje karike na sva 4 cilindra gledam ja u servisnom uputstvu da oznaka RN na srednjoj karici treba da bude okrenuta gore a ovde stajala dole i tako lepo okrenem sve 4 i sve lepo ocistim,zadihtujem i pesma ne dimi,ne puca malo stelovanja karburatora i samo prducka zamalo generalnu da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...