PAUNROSSI 1 Napisano Mart 19, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan NITRO N 800 Ima li neko iskustva sa ovom kacigom? Gledao sam je na sajmu 170 eur. Sta mislite kakav je izbor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 19, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Probao i lepo stoji i ima upola lakši filing na glavi od mog AGV-a koji je iste težine. Estetika na najvišem nivou, jedino bi zamerio cenu tj. šta se dobija za 170E. Nema èak ni anti-fog, što je za te pare nezamislivo za relativno low-budget kacigu. Pojedini AGV modeli za te pare -ebu kevu! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene previse podseca na Arai RX7: a ja ne volim kopije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je Arai kopija. :wink: Salu na stranu, ako je to ona za koju si mi pricao danas na prvi pogled ne izgleda mi lose ali u svakom slucaju je bolja od one tvoje. Danas kad smo isli autoputem tvoja samo fijuce i ulazi vazduh u nju sa svih strana. U svakom slucaju, kad budes isao zovi me ili cemo se videti sutra da idemo u Topolu ako bude bilo lepo vreme da vidimo F..... pa cemo da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...