Bobi 78 0 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, interesuje me vase misljenje o Modricinom ulju za dvotockase. Koliko je pametno sipati ga u jace masine? Licno mislim da Modrica nije firma od juce i da mozda to i nije lose ulje ali zanima me misljenje nekoga ko vec ima iskustva sa tim uljem? Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Modriča 4T je u gradaciji 15W-50 tako da je podesna za BMW boksere i još neke vazdušno i uljno hlađene motore. Možda nije vrhunsko ali je pouzdano ulje sa korektnom cijenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кол'ко кошта у малопродаји? Успут, има и ФАМ уље за мотоцикле са мокрим квачилом, али у градацији 5W-40 - http://www.fam.co.rs/proizvodi/ulja-i-te%C4%8Dnosti-za-motore-i-motorna-vozila/motorna-ulja-za-%C4%8Detvorotaktne-motore/43-fenix-sint-4-bike-sae-5w-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 3, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, interesuje me vase misljenje o Modricinom ulju za dvotockase. Koliko je pametno sipati ga u jace masine? Licno mislim da Modrica nije firma od juce i da mozda to i nije lose ulje ali zanima me misljenje nekoga ko vec ima iskustva sa tim uljem? Pozdrav svima! Ulje od tog proizvođača sipam samo u juga...koji troši ulje pa mi svejedno.Iste ima karakteristike kao onaj NIS-ov nisotec kako se već zove...smeće ali jeftino. Imaš ipone ulja koja nisu skupa a provereno su dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...