Shonsi 41 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kupujem ili primam na poklon havrisan oldtajmer. Najbliže onome što biste hteli da pošaljete na otpad ili da bacite! Najbitnije mi je da pored rama, ima tockove, ogregat i rezervoar. Potreban mi je za dekorativne svrhe. Slobodno turite slike ovde Pozdrav Shonsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mane štani da se ciba, izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 2, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Serđa. Njemu će prasići u štali kod tašte ionako da pojedu motor. Daj mu 10 eura da bar nešto izvuče :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 3, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan I TATA BI SINE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neki za male pare i ja bi uzeo,cisto da se zanimam sad u owim hladnim danima,nek javi neko na pp ako ima... Izvini za oFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Khm! I dalje aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 27, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan hoces li solexa,imam par komada...063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 1, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neki agregat u garazi.... ne znam od cega je ali sigurno ne radi, ubio se za dekoraciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj, ništa mi ne znači samo agregat Da imaš i ram, pravili bi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan hoces li solexa,imam par komada...063697094 Samo ako nije skupo. Jer nije mi u planu da dajem velike pare. Ajd šibni neke slike ako imaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 16, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e to ti prosto,zovnes me.dodjes do pazove,80do 150 po komadu pa kako se dogovorimo,nemam zivaca da saljem slike itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan e to ti prosto,zovnes me.dodjes do pazove,80do 150 po komadu pa kako se dogovorimo,nemam zivaca da saljem slike itd Može i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...