draza 548 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju lap top koji mi vise ne zavsava poso . Inace kupio sam ga novog u prodavnici i placen je oko 50 000 din ( u to vreme ) . Star je oko godinu dana i nema nikakvih ostecenja i slicno . Processor : Inter® Pentium cpu b950 ( dual core ) na 2.1 Ghz Ram memorija : 4 gb Hard disk : 500 gb Ostale generalije i svastarije neznam kako da pogledam i napisem . Nisam nesto u tim vodama pa se ne snalazim dobro . Evo slike nalepnice modela pa ako neko moze da pomogne da okaci neki link sa ostalim generalijama bice super . E sad ono najbitnije CENA !!!!!! Za cenu nemam poja ali vidim da ovde dosta na forum ima strucnih pa ce vec neko reci koliko to vredi i za koliko moze da se proda jer ja to nemam pojma . Razlog prodaje je taj sto ne mogu da ga nosim po firmama a i zao me ovolikog da ga secam jer znam da ce sav da se poguli . Znaci kupujem Tablet PC ( valjda se tako zove ) ali sa Win operativnim sistemom . Znaci android ne dolazi u obzir . Tako da ako neko ima nei tablet i hoce zamenu naravno uz moju doplatu neka pusti na pp ili ovde . Mozda neko zna i gde mogu da kupim ( po meni najvise mi se dopada ) Acer Iconia jer moze i da se stavi na tastaturu i vrsi poso kao lap top ili neki drugi po vasoj preporuci . Najvise mi treba za nosenje po firmama a i za vodjenje jednog dela knjigovodstva pa mi je bitna i tastatura tj. povezivanje sa istom . Ako neko ima neki predlog neka javi . Tel 062 410 258 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Malo da ti pomognem oko formiranja cene, nov u radnji je: TOSHIBA Satellite L750-1PK Cena 41,253.00 din Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za cenu nisam mogo nigde da pronadjem koliko nov vredi . Sta mislis onako od prilike koliko bi mogo da vredi polovan godinu dana star u dobrom stanju , znaci bez ostecenja . Stvarno nisam upoznat toliko sa elektronikom pa i neznam koliko im pada cena niti koliko se krecu . Ipak hvala druze na ceni . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Po mojoj proceni neka realna cena bi bila oko 30000 din, e sad nezahvalno je da ja odredjujem cenu za tvoju robu, sam odluci, uglavnom u prodavnicama ga nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema brige . Pitam zato sto se ne bavim time i nemam pojma koliko brzo cene padaju polovnoj robi i koliko se krecu uopste takve stvari . I ja mislim da je tu negde realna cena oko 30 000 . Taman mi treba jos toliko da kupim Iconiu ili nesto slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 2, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima garanciju i koliko jos? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da proverim druze . Zena mi izbacila kutiju verovatno je bila u njoj . Javljam do veceras samo da je nadjem . Znam da je u garanciji 24 meseca ali koliko jos moram da proverim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imam mali netbook 10 inca ekran Samsung N 110 i menao bi ga uz moju doplatu. 0646611443 http://www.trustedreviews.com/Samsung-N110---10-2in-Netbook_Laptop_review Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam zvao tamo gde sam kupio kom. Kaze mi prijateljica da je kupljen marta 2012. i ima 24 meseca garanciju . Ako se desi da ja ne mogu da nadjem garanciju i fiskalni racun onda ce ona da pogleda u njenom knjigovodstvu . Znaci jos je u garanciji godinu i nesto . Ako te zanima mogu da nastavim da trazim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje li ovo nekog ili da stavljam na jos nekim oglsima . Iskreno hteo sam ovde prvo da ponudim ali vidim da nema interesenata . Cena je dogovor kao sto sam gore napisao !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP za laptop, jel jos uvek na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste druze jos je aktuelan . Izvini sto se tice odgovora nisam video da si poslao poruku nesto me ovde zeza na ovom forumu . Cas dobijam obavestenja , cas nista . Sad sam tek pogledao u poruke . Jos jedna informacija . Garancija pronadjena i u garanciji je do 30.12.2013.god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da predjemo na PP, ako se slazes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...